Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Maskerade - en fotoutstilling

Fotoutstillingen «Maskerade»; ensom manns jakt etter identitet og mening, drømmen om Amerika - er virkelig gresset er grønnere på den andre siden av elva?
MASKERADE- en fotoutstilling

Sted: Vingen, Vikersund hoppsenter

Utstillingen «Maskerade»; ensom manns jakt etter identitet og mening, drømmen om Amerika - er virkelig gresset grønnere på den andre siden av elva?

Gjennom «Maskerade» gis en sosiologisk kommentar om samfunnets drifter og individets indre kamp. Eksistensielle problemstillinger knyttes opp mot forbrukersamfunnet. Her møter vi alt fra bunnløs ensomhet til spirituelle ekstaser med gresk mytologi som poetisk bunnklang, i en surrealistisk skildring av det postmodernistiske prosjekt.

Den 14 Juni 2014 er det duket for en utstilling på Vingen i Vikersundbakken, Vikersund. Her kan du nyte den praktfulle utsikten fra verden største hoppbakke sammen med fotografiene til Morten Normann og dikt av Tony Alexander. Åpningen av utstillingen er 1700. Etter utstillingen vil vi fortsette utover kvelden med musikk og noe godt å drikke. Utstillingen henger kun Lørdag 14 juni.

For mer informasjon: Link tittel herKunstnere:

Foto: Morten Normann

Dikt/fortelling: Tony Alexander
Morten Normann -
"Solitude of Friendship"
Morten Normann
Fra serien Maskerade
Morten Normann -
"Falling fruit"
Morten Normann
Fra serien Maskerade
Morten Normann -
"The Offering"
Morten Normann
Fra serien Maskerade

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu