Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nyheter i 14 Creative Cloud-programmer

Adobe oppdaterer 14 programmer i Creative Cloud. En av de nye funksjonene er Focus Mask for forbedring av grunne portrettbilder i Photoshop CC.
Lanseringen, som er Adobes største på to år, sikrer også bedre samspill mellom programmene i Creative Cloud.

"Adobe presenterer en rekke oppdateringer til medlemmene av vår nettskytjeneste, og vi håper de verdsetter nyhetene for bedre integrasjon og arbeidsflyt på tvers av enheter og uavhengig av lokasjon," sier Anna Rose, nordisk markedssjef for Creative Cloud Individual.

Bedre Content Aware-funksjoner i Photoshop CC
Blant de nye funksjonene i Photoshop CC er Blur Gallery-effekter som gjør det lettere å skape en fornemmelse av bevegelse. Focus Mask-funksjonen gjør grunne portrettbilder mer fremtredende og Content Aware-funksjonen er forbedret. Photoshop CC gjør det også mulig å knipe og zoome inn på bilder og gi en mer responsiv opplevelse på berøringsfølsomme enheter med Windows 8, som f.eks. Microsoft Surface Pro 3.

Illustrator CC skaper visuelle labyrinter
For designere tilbyr Illustrator CC nå Live Shapes, en funksjon som raskt forvandler rektangler til komplekse figurer, hvor man så med bare noen få klikk kan gå tilbake til den opprinnelige formen. I tillegg kan man markere rader og kolonner og bruke EPUB Fixed Layout for å lage digitale bøker. Adobe Muse CC er blitt bygget opp fra grunnen av som en 64-bit versjon og støtter HiDPI display, noe som gir skarpere bilder, objekter og tekst.

After Effects booster Premiere Pro
De mange videooppdateringene inkluderer Live Text Templates, Masking & Tracking og nye integrasjoner som utnytter funksjonene i Adobe After Effects CC mens man arbeider i Adobe Premiere Pro CC.

Web designere får mer fleksibilitet med HTML5
Blant de nye web-verktøyene er muligheten til å se en markup i et dokument, takket være en ny Quick View-funksjon i Dreamweaver CC som gjør det enkelt å navigere og tilpasse hjemmesiders HTML-struktur. Med en ny SVG-eksport i Flash Pro CC kan utviklere eksportere hvilke som ramme i et Flash prosjekt, mens den innebygde HTML video-støtten i Edge Animate CC tillater direkte import av HTML5-basert videoer.

Besøk adobe.no for mer informasjon.
Adobe -
Adobe
Focus Mask
Adobe -
Adobe
Blur Gallery

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu