Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

To EISA-priser til Olympus

Dobbel EISA-pris bekrefter Olympus 'økende betydning i det profesjonelle kameramarkedet
Objektivet M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 PRO med en fast blendere på 1:2.8 har mottatt utmerkelsen Europeisk Compact System Camera Zoom. OM-D E-M10 gikk til topps i tilsvarende kategori for kompakt system kamera – den andre utmerkelsen på 4 måneder for dette kameraet i OM-D-serien.

Årets kompakt system zoomobjektiv 2014–2015
Spesielt konstruert for å møte behovene til profesjonelle fotografer baner denne ultra-høy hastighets optikken vei for Olympus med sine egenskaper som tåler sprut, støv og frost i PRO-serien av objektiver. EISA juryen var opptatt av å påpeke at den på ingen måte er utenfor rekkevidde av hva ambisiøse amatør ønsker og trenger. "Olympus sitt første PRO objektiv for Micro Four Thirds, M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm 1:2.8 er likevel overkommelig for fotoentusiaster også".
"Denne raske og vær-sikre standard zoom har imponerende optiske kvaliteter, den har solid kvalitet og en suveren fokus kontroll som kombinerer manuell fokus med rask og lydløs AF. Det er også en meget kompakt linse, på tross av sin meget raske 1:2.8 blender. Objektivet dekker et område fra 12mm til 40mm, noe som gjør dette objektivet egnet for landskap, arkitektur og portretter, samt generell fotografering. "


Årets konsument kompakt system kamera 2014–2015
Juryen var like imponert over Olympus E-M10-kamera, et Olympus produkt som ligger helt på grensen mellom profesjonelle brukere og entusiaster. "Olympus OM-D E-M10 utnytter alle de kvaliteter som har gjort OM-D-serien så vellykket og bringer dem sammen i en mer kompakt kropp, til en rimeligere pris". Fronten av E-M10 har et robust metallhus og det er flere høydepunkter bak: "En utmerket høy kvalitet på den elektroniske søkeren (1.440.000 prikker og 120fps oppdateringsfrekvens) og vippbar LCD-skjerm som kan skilte med en rekke berøringsskjermkontroll alternativer, inkludert fokus, skyting og eksponeringskontroll.“

"E-M10 er rask også. Lukkerforsinkelse er bare 0,062 sekunder, og i sekvensiell opptaksmodus når det 8 bilder per sekund, selv ved fotografering i både raw og JPEG. AF er blant de raskeste av alle kompakte systemkameraer med Full HD video og WiFi funksjonalitet, er E-M10 et av de beste kompakt kameraer tilgjengelig på markedet. "
Olympus -
Olympus
OM-D E-M10
Olympus -
Olympus
EZ-M12–40

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu