En uke igjen

Det er nå en uke igjen til fristen for å delta i sportsrunden i Fotografen 2014 går ut.
Fotografen 2014 er et samarbeid mellom Japan Photo, Cyan :galleri og foto.no.

Det kan være så enormt kort vei fra jubel til gråt i sportens verden. Noen ganger er det snakk om nanosekunder. Følelsen av seier og følelsen av tap er to like størrelser på hver sin ende av skalaen. Og så er det alt det andre, midt i mellom: leken, alvoret, vennskapet, konkurranseinstinktet, svetten, smerten, slitet, gleden, endorfinene, mestringsfølelsen.

I denne runden skal det leveres inn en serie på mellom 3 og 8 bilder. Å arbeide med bilder som skal fungere som en serie er annerledes enn å jobbe med enkeltbilder. Med en serie må du tenke historiefortelling som strekker seg fra første til siste bilde, og hvor hvert eneste bilde har en betydning for hvordan historien fortelles. Redigering og et tydelig tema gjennom flere ulike bilder er viktige stikkord (å sende inn fem forskjellige bilder av samme motiv er altså ikke en serie)

Vi er på jakt etter mer enn øyeblikksbilder. Vi ønsker historier som formidler noe av det sport kan være. Vi oppfordrer til nytenkning både rundt tema og sjanger.

Med oss i juryen denne gangen har vi Sigurd Fandango, Daniel Sannum Lauten og Vegard Grøtt

Vinneren av runden får et gavekort fra Japan Photo
til en verdi av 5.000 kroner, mens andreplassen blir premiert med gavekort fra Japan Photo til en verdi av 3.000 kroner.

Resultatlisten så langt i år

Tidligere runder i år:

Vinneren av Fritt
Vinneren Alderdom
Vinneren Arkitektur

Delta her
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu