Påkostet håndbagasje fra Think Tank

Neste år er det ti år siden Think Tank tok opp kampen om en plass på markedet for fotovesker, og i den anledning kommer de med en eksklusiv trillekoffert for fotografer på flytur.
Flyreiser med dyrt fotoutstyr på slep er en tvilsom fornøyelse. De færreste ser det som noen løsning å sende utstyret av gårde som innsjekket bagasje, med mindre man har en dertil egnet stiv koffert som tåler en krig.

Tar man det med som håndbagasje blir der lett mye å holde styr på og det er ikke stort man får med, med mindre man har en koffert som er skreddersydd for formålet, og det er nettopp der de dedikerte trillekoffertene for fotografer kommer inn. Think Tank har allerede et par trillekofferter, blant annet en som heter Airport International V2.0, som følger de internasjonale målene for håndbagasje. Den koster 2995 kroner. International LE Classic Black har de samme målene, men med mer påkostede detaljer som ekte skinn på frontlommen og bærehåndtaket.

Ellers har International LE Classic Black impregnert yttermateriale i 1680 denier ballistisk nylon, glidelåsene er fra YKK, og de utskiftbare hjulene er av samme type som på inline-skøyter. Innredningen tar et standard proffoppsett med kamerahus og objektiver, eller et objektiv på maksimalt 500 mm f/4.0 samt et par kamerahus i proffklassen. Det er også plass tll en laptop i frontlommen, som også kan låses med wire og kodelås. Det er en smart detalj.

Pris og tilgjengelighet:
Think Tank International LE Classic Black er i salg fra desember og koster cirka 4000 kroner.
Think Tank -
Think Tank
Think Tank -
Think Tank
Think Tank -
Think Tank

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Jon Tore J.

Tor Einar.
Takk for tipset om BA. Dette var jeg ikke klar over. Har engelsk kone så BA benyttes gjerne. Som fotograf blir det bare mer og mer vanskelig å ta med brukbart verktøy på fly.. Bruker gjerne en Zarges aluminiumskasse men den må gå i lasterommet. Til Svalbard og slike steder fungerer dette utmerket da
kassen er spesialinredet og tåler det aller meste.
Men takk for tipset om BA og ha en riktig god jul.
Mvh
JonTore
24.12.2014
Tor Einar K.
Jeg reiser helst med British Airways og deres partnere. De tilater 2x23 kilo håndbagasje.

Innenriks og til Svalbard er vektbegrensningene et problem som jeg løser med å bruke fotovest og cargopants. Det avlaster bortimot 10 kilo.
24.12.2014
Jon Tore J.
Jeg kjøpte en Think Tank Airport International V2.0, Et solid og godt produkt men ikke veldig godt egnet som cabinbagasje da den har for stor egenvekt. Med litt foto utstyr holder ikke de 10 kiloene det er lov til å ha med om bord som håndbagasje og da er vel hele vitsen med en slik fin trillebag borte?
24.12.2014
Tor Einar K.
Dette må vel sies å være et skritt i gal rettning.
Mange av produktene i Airport-serien er svært lette. Men trillekoffertene er tunge og da er ikke detaljer i skinn noen forbedring
19.12.2014
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu