Nikon innrømmer feil på D750

Det har vært hevdet fra flere hold at det kan oppstå uønskede reflekser på bilder tatt med Nikon D750. Nå erkjenner Nikon at problemet er reelt, men sjeldent.
I en erklæring på Nikons amerikanske hjemmeside, erkjenner selskapet at det i enkelte tilfeller kan oppstå uønskede reflekser i bilder som tas med det nye fullformatkameraet D750. Flere brukere har rapportert om problemet, som kan oppstå i tilfeller hvor man tar bilder i ekstremt kraftig (mot-)lys, som sollys eller kraftig blitsllys. Fenomenet er synlig i form av en sløring eller refleks med en "unaturlig form" langs den ene bildekanten.

Nikon lanserer ingen løsning på problemet, men oppgir at de arbeider med saken og vil holde publikum oppdatert.

Kilde:
http://support.nikonusa.com/app/answers/detail/a_id/19336/
Nikon -
Nikon
Toppmodell med skjønnhetsfeil

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Christopher R.
Jeg antar at jeg kommer til å levere det inn til stedet jeg kjøpte det på - Scandinavian Photo (Fotovideo) - og få de som forhandler etter forbrukerkjøpsloven å ta problematikken.

For dagens oppdatering fra Nikon :
http://nikoneurope-no.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/63605
20.1.2015
kjell b.
Nå begynner jeg å få nok av Nikon! Hadde de enda hatt et serviceverksted som fungerte, men det Bergenske firmaet de bruker, camera.no, er vel det mest arrogante og lite serviceinnstilte jeg har vært borte i, noen gang. Jeg kranglet i månedsvis for å få reparert en D600 (støvproblematikk), og de nektet lenge for at det fantes slike problemer - faktisk etter at Nikon selv hadde vedkjent seg det. Etterhvert så måtte de gå med på at det var reklamasjon, men jeg måtte betale frakten selv, og dessuten ville jeg få regning om de mente det ikke var problemer på mitt kamera! De gir altså ikke bare blaffen i norske lover og regler, men også sin oppdragsgiver Nikons egne instrukser.

Og nå er det samme tullet med D750'en jeg kjøpte for å erstatte D600 som ble lagt vekk... Hurra for Nikon.
20.1.2015
Christopher R.
Jeg har også dette problemet - det er en bloom i øvre halvdel i bilderamma som kuttes av i den øverste 1/10 , noe som gjør at det både blir melkete midt i bildet og med en mørk kant øverst. Meget irriterende, men det er i ekstremt sjeldne tilfeller det er synlig
6.1.2015
Morten W.
Så fint at de tar tak i det.
Selv bruker jeg det mest på boligfoto, men har aldri hatt problemer.
6.1.2015
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu