Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Kit-objektiver til Fujifilm X-A2

Den nye Fujifilm X-A2 kan leveres med to objektiver, nemlig en kompakt og lett standardzoom med 24 mm (135-ekv.) vidvinkel, og en telezoom med brennvidde fra 76–350 mm (135-ekv.)
Den kompakte X-A2 er tilgjengelig i sett med en XC16-50mm F3.5-5.6 OIS II standard zoom, som har tolv glasselementer i ti grupper, inkludert tre asfæriske linser og ett ED-element. Objektivet har en blender med ti avrundede lameller og 1/3 blendertrinn (i alt 17 trinn). En lett fokuseringslinse og høypresisjons AF-motor gir rask og støysvak fokusering. Nærgrensen er på 15 cm og gir muligheter for enkel makrofotografering. Optisk bildestabilisator demper kamerabevegelser både ved stillbilde- og videoopptak.

Kameraet fås også som et sett med to zoom-objektiver, med en XC50–230mm F4.5-6.7 OIS II telezoom som har 13 glasslinser i ti grupper, inkludert ett asfærisk element og ett ED-element. Objektivet byr på høy optisk ytelse over hele brennviddeområdet, med skarpe bilder også ved fotografering av motiver som er langt unna. En lett fokuseringslinse og høypresisjons AF-motor gir rask og støysvak fokusering. Den optiske bildestabilisatoren (cirka 3,5 blendertrinn) reduserer kamerabevegelser både ved stillbilde- og videoopptak.

Fujifilm -
Fujifilm
XC16-50mm F3.5-5.6 OIS II
Fujifilm -
Fujifilm
XC50–230mm F4.5-6.7 OIS II

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu