Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Zoom inn med Nikon Coolpix S9900 og S7000

Nikon har i dag gleden av å kunngjøre to nye tilskudd til den populære COOLPIX-serien. Det avanserte og anvendelige COOLPIX S9900 og det elegante S7000.
COOLPIX S9900 er med sine 16 megapiksler et avansert og brukervennlig kamera. Det har blant annet en vipp- og dreibar LCD-skjerm og hele 30 ganger zoom som kan utvides til 60 ganger Dynamic Fine Zoom1. Med støtte for både WiFi og NFC og integrert GPS/GLONASS/QZSS kan du enkelt registrere hvor bilder er tatt og filmer spilt inn. Spor opptil 30 steder på et integrert verdenskart, ta opp filmer i full HD (1080/60P). Via funksjonsvelgeren får du enkelt tilgang til eksponeringsmoduser (P/S/A/M) for å gi bildene det preget du måtte ønske.

COOLPIX S7000 er et elegant kamera med 16 megapiksler og 20 ganger optisk zoom som kan utvides til 40 ganger Dynamic Fince Zoom. Du kan enkelt dele bilder med støtte for NFC bare ved å trykke kameraet mot en smartenhet eller ved hjelp av en egen WiFi-knapp. Via et enkelt knappetrykk kan du spille inn film i full HD (1080/60p). Det er enkelt å lage intervallfilmer, og du kan ta panoramabilder for å sikre ferieminnene.

Jon Aasen, produktspesialist i Nikon Norge, sier at bilde- og filmkvaliteten er svært god, og du kan umiddelbart dele resultatene via WiFi eller ved å trykke kameraet lett mot en NFC-aktivert smartenhet.
– Den vipp- og dreibare skjermen på COOLPIX S9900 gjør det enkelt å ta bilder fra spennende vinkler. COOLPIX S7000 er et elegant kamera som enkelt lar deg skifte fra fotografering til filming i full HD. Avansert bildestabilisator sørger for at bildet blir skarpt. Med andre ord et brukervennlig og morsomt kamera, sier han.

Uvanlige vinkler, enestående detaljer
COOLPIX S9900 har en stor vipp- og dreibar LCD-skjerm på 7,5 cm som er ideell for kreativ komponering og som gjør det enkelt å ta bilder over menneskemengder eller å komme langt nok ned for å ta uttrykksfulle dyreportretter. Det elegante COOLPIX S7000 har også en stor LCD-skjerm på 7,5 cm som gjør det enkelt å komponere bilder, selv i sollys eller i svakt lys.

Knips raskt, del øyeblikkelig
Gå ikke glipp av et øyeblikk med COOLPIX S9900. Skift fra stillbilder til film i full HD (1080/60p) med et trykk på en knapp, mens autofokus sørger for at motivet fanges raskt. Et kommandohjul gir tilgang til de viktigste innstillingene, og deling går som en drøm med en egen knapp for Wi-Fi2 og støtte for NFC3 som gjør det enkelt ved å trykke kameraet mot en smartenhet.

Oppsummering av viktige funksjoner – S9900
NIKKOR-objektiv med 30 x optisk zoom: Den 30 x optiske zoomen kan utvides til 60 x Dynamic Fine Zoom1.

Innebygd Wi-Fi og NFC-støtte: Det er enkelt å dele bilder med ett trykk på knappen for Wi-Fi2 eller trykke det NFC-aktiverte3 kameraet mot en smartenhet3.

Innebygd GPS/GLONASS/QZSS: Få rask og detaljert stedsinformasjon under fotograferingen med satellittsystemene GPS/GLONASS/QZSS.

Vipp- og dreibar TFT LCD-skjerm: Med den store skjermen på 7,5 cm og 921 000 punkter er det enkelt å fotografere og filme over menneskemengder og fra lave vinkler.

Avansert bildestabilisator (VR): Kompenserer for kamerabevegelser under opptak av aktive scener eller ved zooming for å sikre skarpere bilder.

Intervallfilm: Velg Intervallfilm under Scene på programhjulet og du kan lage en 10-sekunders intervallfilm fra stillbilder som er tatt med intervallutløser.

Oppsummering av viktige funksjoner – S7000
Innebygd Wi-Fi og NFC-støtte: Del kvalitetsbilder med ett trykk på knappen for Wi-Fi2 eller bruk NFC3-teknologien og trykk kameraet mot en smartenhet.

NIKKOR-objektiv med 20 x optisk zoom: Fang morsomme ansiktsuttrykk eller hendelser på lang avstand med en 20 x optisk zoom som kan utvides til 40 x Dynamic Fine Zoom1.

Baksidebelyst CMOS-bildebrikke med 16 megapiksler: Den svært følsomme bildebrikken sørger for detaljerte bilder og lite støy.

Lettvint panorama 360o/180o: Skap utrolige panoramabilder bare ved å tilte kameraet vertikalt eller panorere det horisontalt.

Avansert bildestabilisator (VR): Alltid klare bilder med hybrid bildestabilisator (VR) med 4 akser som kompenserer for kamerabevegelser selv ved full zoom.

Film i full HD: Film i full HD med ett trykk på opptaksknappen og klipp under avspilling for å slette uønskede opptak.

Pris og tilgjengelighet:
Nikon COOLPIX S9900 er tilgengelig fra 26. februar til en veiledende pris på 3490,- Nikon COOLPIX S7000 er tilgjengelig fra 26. februar til en veiledende pris på 2290,-
Nikon -
Nikon
Coolpix S7000
Nikon -
Nikon
Coolpix S7000
Nikon -
Nikon
Coolpix S9900
Nikon -
Nikon
Coolpix S9900

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu