Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Leica M-P Set Safari, spesialutgave i olivengrønn

Vi er stolte av å lansere den nyeste safariutgaven til Leica, Leica M-P Set Safari.
Settet inneholder et Leica M-P digitalt rammesøkerkamera i olivengrønn safari-look og det raske objektivet Leica Summicron-M 35 mm f2 ASPH i sølvfarget kromutførelse. Totalt er det planlagt 1500 utgaver av denne spesialutgaven for det verdensomspennende markedet, og disse er nå tilgjengelig.

Det mest slående ved Leica M-P Set Safari er den uvanlige fargen på kamerahuset. Toppdeksel og bunnplate kommer i en robust og spenstig olivengrønn emalje. Sammen med et olivenfarget skinntrekk gir dette et komfortabelt grep så vel som et karakteristisk utseende. Kontrollknapper i søvfarget krom balanserer fargevalget og fremhever den sølvfargede kromutgaven av Leica Summicron-M 35mm f2 ASPH og den matchende runde solblenderen i metall.

En ytterligere utsøkt detalj ved Leica M-P Set Safari er graveringen på kamerahuset. Som en hyllest til tidligere kamerautgaver i olivengrønn finish, som i dag er ettertraktede samleobjekter, har Leica M-P Set Safari den klassiske Leica-logoen inngravert på topplaten sammen med teksten "LEICA CAMERA AG" og "WETZLAR GERMANY".

Leica M-P Set Safari inkluderer også en bærestropp i Cognac-farget kuskinn og en matchende visittkort-/kredittkortholder. Holderen har ekstra plass til opptil tre SD-kort og er laget av den samme fineste lærkvalitet som stroppen.

Alle tekniske data på kamera og objektiv er forøvrig identisk med originalutgavene.

Tilgjengelighet og pris:
LEICA M-P (Typ 240) Set Safari er leveringsklar nå og har veiledende utsalgspris på kr 94 000,-



Leica -
Leica
Leica -
Leica
Leica -
Leica
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
kevin john w.
Hmm, yet another digital M leica, that is `here and there" Lets hope they have used japanese tech`,german electronics are rubbish.
If you pay 94,000kr for it, .....you either have no money sense... or no sense what-so-ever .
7.3.2015
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu