Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Samyang lanserer makroobjektiv for fullformat

Det nye objektivet, Samyang 100mm Macro, kommer i versjoner for både stillbilde og video. Det er konstruert for fullformat, men fungerer utmerket også for kameraer med mindre sensorer. Totalt kommer objektivet med hele ti ulike kamerafatninger.
Makroforhold 1:1
Samyang 100mm F2,8 Macro og Samyang VDSLR T3.1 Macro har samme optiske konstruksjon, men videoversjonen har en trinnløs blender, mulighet for tilkobling av Follow-focus system, samt avstandsskala og blenderindikering på begge sider av objektivet. Objektivet har ”ekte” makro med et makroforhold på 1:1.

Konstruksjon
Objektivkonstruksjonen er for fullformat, men fungerer også bra på mindre sensorer og kommer i flere fatninger, f.eks. til MFT.

Bruk av bl.a. ED-glass gir objektivet den gode Samyang-kvaliteten med enestående skarphet, og også fargemessig er objektivet godt avstemt med den øvrige Samyang-familien, noe som framfor alt forenkler redigering av filmer som er tatt med ulike brennvidder.

Objektivet kommer i følgende fatninger; Canon EOS, Canon M, Nikon, Pentax K, Sony A, Sony E, Fuji X, Samsung NX, Four Thirds & Micro Four Thirds.

Pris og levering
Objektivet kommer på markedet i slutten av april og vil koste:

Samyang V-DSLR 100mm Macro T3.1, Ca.pris: kr 4595,-
Samyang DSLR 100mm F2.8 Macro, Ca.pris: kr 4095,-
Samyang DSLR 100mm F2.8 Macro Nikon AE, Ca.pris: kr 4395,-
Samyang -
Samyang
Samyang -
Samyang

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu