Ny leder i Nordic Light

Kristin Elisabeth Nekstad er ny konstituert daglig leder for Nordic Light.
I 2013 tok Charles Williamsen over som daglig leder i Nordic Light etter Anne Lise Flavik. Nå har Williamsen sluttet i festivalen etter bare to år ved roret. Nå er det Kristin Elisabeth Nekstad som skal prøve seg, og hun er konsituert som daglig leder frem til 31. mai 2016. Hun er godt kjent med festivalen fra tidligere. I 2011 begynte hun som sekretær i Nordic Light, mens hun i 2013 ble forfremmet til arrangementsansvarlig.

- Jeg har et brennende hjerte for Nordic Light. Kombinasjonen av festivalen, fotografiene, menneskene, foredragene og at det ligger i Kristiansund gjør rammen helt perfekt. Da er det vår oppgave å forvalte dette på en god måte og passe på at bildet inne i rammen kan sees av alle, sier Nekstad i en pressemelding.

- Nordic Light har blitt en kulturinstitusjon både i Norge og ute i Europa og det skal den fortsette å være. Lokalt og regionalt vil jeg involvere innbyggerne og næringslivet mer. Kultur bygger broer og gir felles verdier, og en ambisjon er å på sikt få bruke det offentlige uterommet mer til fotokunst. Nasjonalt er det samarbeid og merkevarebygging som vil bli aktuelle tema, samt at vi også må rette blikket mot yngre norske fotografer. Vi vil fortsette å fokusere på temaer som engasjerer og berører, og fremme fotografiet som kunstform. Samtidig må en også tenke nytt, vi skal se opp og ut i verden og søke kreative samarbeid og fremtidsrettede nettverk!

Neste utgave av Nordic Light Internasjonale Fotofestival finner sted 26-30. april 2016.
Greg Gorman - Kristin Elisabeth Nekstad
Kristin Elisabeth Nekstad
Greg Gorman

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Leif Erling A.
Håper det nå også blir en mer synlig festival i bybildet, lite som har vitnet om at det har vært NL når man har ankommet Kr.sund i festivaluka de siste årene. Lykke til - så ses vi i april (da håper jeg å se de første tegnene til festival allerede når jeg kjører over Gjemnessundbrua :-)
10.9.2015
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu