Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Paris, Island og Ittoqqortoormiit

Bilder fra Paris Island og Grønnland
Paris, Island og Ittoqqortoormiit
av Kristinn Gudlaugsson

Publikumsfavoritten fra årets stipendutstilling viser gatebilder fra Paris, mennesker og miljø i Ittoggortoomitt på Grønland, den ekstreme Islandske og Grønlandske naturen og bilder fra teaterprosjektet Klassikere for Kids.

Bildene fra Island som stilles ut er tatt sensommer og vinter. Kristinn har et ønske om at denne utstillingen bidrar til å flere oppdager at Island er et eldorado for fotografering også utenfor høysesongen. “Etter min mening finnes ingenting som er så vakkert som lysforholdene på Island vinterstid.”

Kristinn kjøpte sitt første kamera som 10 åring og ble straks fascinert av fotografering. I 2006 fikk han sitt første digitale kamera og siden har han stort sett tatt med seg kamera over alt hvor han ferdes. Han elsker å ta “øyeblikksbilder” av folk på gaten og blir ekstra glad hvis han klarer å fange øyeblikk som gjør at betrakteren sitter igjen med flere spørsmål enn svar.

Kristinn er utdannet matematiker, og skrev i sin tid en oppgave med tittelen “Entydig faktorering i ordnede grupper”. Ikke prøv å spørre han om hva oppgaven handlet om. Han har for lengst glemt alt annet enn oppgavens tittel. Men snakk med han om fotografering. Det vil han sette stor pris på.


Vernissage søndag 1 november kl. 16

Åpent 2.-15 november tirsdag-torsdag kl.12-18, fredag kl.16-18
lørdag og søndag kl.14-18, stengt mandag
og ellers sporadisk åpent når det er folk på Cyan :kontor

Cyan :salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Kristinn G.
Testutskrift på stueveggen hjemme.
Kan hente ferdige print fra CANON i morgen... Spennende

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=958797090860045&am...mp;theater
21.10.2015
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu