Årets fotograf på Fotografiens Hus

Årets fotograf-konkurransen i regi fotomagasinet Fotografi er blitt en tradisjonsrik konkurranse siden den ble etablert på slutten av 1980-tallet. Denne vinteren kan man stifte bekjentskap med noen av de beste bildene som er sendt inn til konkurransen i år. I år ble konkurransen juryert og kuratert av Johnny Haglund, Morten Krogvold, Ivar Kvaal og Katinka Hustad. Årets temaer var fritt motiv, lek, sort/hvitt og reise.

- Konkurransen i år har samlet rekordmange deltakere. Hele 2.200 bilder har blitt sendt inn til de fire rundene, og nivået er høyt. Vi i Fotografi er stolte og glade over for første gang å kunne presentere Årets fotograf-utstillingen med et bredt utvalg bilder fra noen av landets dyktigste amatører, sier Kristin Skåmedal, daglig leder i Fotografi.

De utvalgte fotografene i utstillingen er Agnes Szedera, Marteline Nystad, Rayner Johansen, Kenneth Enstad, Henning S. Pettersen, Ann Cathrin Buchardt, Daniel Pedersen, Eduardo Valle de Antón, Eskil Wie, Jo Espen Johansen, Knut Hovind, Marianne Udnæs, Rolf Tore Kjæran, Terje Angeltveit, Tommy Jansen Bredesen og Torgeir Myklebust.

Utstillingen henger frem til 3. januar 2016 på Fotografiens hus i Oslo.

Nedenfor kan du se et lite utvalg av bildene på utstillingen.

Rolf Tore Kjæran

Rayner Johansen

Marteline Nystad

Marianne Udnæs

Agnes Szedera

Henning. S. Pettersen

Daniel Pedersen




Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Helge .
Flott utstilling, virkelig inspirerande.
14.12.2015
Kristinn G.
Meget fin utstilling. Hurra og gratulerer alle som eier aksjer i dette tiltaket.
28.11.2015
Kristinn G.
Flott tiltak å stille ut bildene. Gleder meg til å se utstillingen
28.11.2015
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu