Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Phase One tilbake til Interfoto

Interfoto har igjen importen av Phase One's fotorelaterte produkter
Pressemelding

Det er drøye 5 år siden Interfoto representerte Phase One i Norge, og det er ikke tilfeldig at vi nettopp i vårt 50 års jubileumsår presenterer hele Phase Ones sortiment, toppet med verdens første 100Mp bakstykke: Phase One IQ3

Interessen rundt optimal kvalitet øker like mye som kunnskapen om digital teknologi blant kresne fotografer. Nye lanseringer fra Canon og Sony i 2015 gjør at flere har forstått at man trenger større sensorer dersom bildekvalitet er viktig. Bonusen er større pixler som reduserer mye av problematikken som fullformatskameraene fortsatt sliter med.

Phase One, Hasselblad og Leica har forklart dette i alle år, men begeistringen over utviklingen og prisen på fullformat (24x36mm) har til tider overskygget de rent faktiske fordeler som mellomformat utnytter, deriblant fysiske lover om lysbryting og bølgelengder. Mange mente lenge at APS-C sensoren holdt mer enn nok blant småbildekameraene, men salgstallene viser noe annet.

Våre mellomformatkunder bruker flere typer kameraer – helt avhengig av oppdraget som skal gjøres. Derfor er det ikke ett kamera som dekker alle behov. Vi har mange kunder som sverger til mellomformat ut i fra helt klare kriterier. Med Phase Ones 100 Mp bakstykke så rykker mellomformat enda ett hakk fra, sier Johann Klüwer som er produktansvarlig for Phase One.

Phase One har lenge hatt en positiv utvikling salgsmessig selv om mange har trodd noe annet.  Suksessen skyldes ikke bare mellomformatets fordeler, men også Phase Ones helt nye kamera XF og de spesialutviklede Schneider objektivene.
Hovedparten av Interfotos kunder er profesjonelle fotografer og Phase One har vært etterspurt over tid fordi mange av våre kunder må benytte maksimal kvalitet til sine oppdrag. Ettersom Phase One ikke retter seg inn mot alle er de svært lydhøre i forhold til brukernes ønsker og ofte resulterer dette i viktige tilpasninger både funksjonelt, ergonomisk, firmwaremessig og ikke minst gjennom Capture One som anerkjennes som verdens beste råfilkonverter.

Phase One er et meget solid selskap med en svært imponerende utviklingsavdeling og god økonomi. De har klare vekstambisjoner og ønsket å knytte til seg Interfoto for å nå flere kunder i alle segmenter.

I løpet av noe få dager er bakstykket på plass hos Interfoto og det er allerede mulig å reservere en «testdrive» ved å ta kontakt med Johann Klüwer eller Mari Torvanger Knap.
Phase One  - Phase One kamerabakstykker
Phase One kamerabakstykker
Phase One

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu