Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Print & Bind fotobøker med Epson SureColor P800 fotoskriver.

Onsdag 3. februar kan du delta på et gratiskurs hvordan du på en enkel måte kan printe og binde dine fotobøker for salg eller eget bruk. Vi viser hvordan bruke bok modulen i Adobe Lightroom til å lage lay-out, printe ut albumark på nye Epson SureColor P800 og binde inn selv fotobøker fra Moab Paper.
Vi har alle et ansvar om å ta vare på minnene våre enten det er i hjemmet, bedriften eller i lokal organisasjon. Bilder som man har printet, lakkert og innrammet på syrefritt bomullspapir på en EPSON fotoskriver med pigmentblekk har holdbarhet for flere generasjoner. Man får bedre kvalitet, farger og sort/hvitt sammenliknet med tradisjonelle trykte fotobøker. Og med nye Epson SureColor P600 og P800 markedets høyeste DMax (dypeste sort nivå).

1. Lightroom Book Module: Lay-out, legg til tekst og grafikk, oppskarping for print, valg av riktige formater for Moab Chinle Digital Book v2. Hvordan kombinere bilder og maler fra Lightroom´s Print Module og Photoshop og få det inn i Lightroom´s Book Module. Valg av fargerom og eksport av bok til JPEG og PDF-format.

2. Printing og fargestyring av JPEG og PDF fra Photoshop, Lightroom og Mirage på Epson SureColor P600/P800 med Moab Entrada Natural 190, 8x9 og 12x13 tommers papir som er ferdig falset og hullet for Moab Chinle Digital Book. Innmating av papir, tosidig utskrift og bruk av Even/Odd Pages. Vi viser print-innstillinger for masseproduksjon av f.eks 20 fotobøker.

3. Innbinding av Moab Chinle Digital Book v2 eller Portfolios by IceNine. Itillegg hvordan du kan spraylakkere bomullspapiret og gi det ekstra beskyttelse og holdbarhet.

4. Andre muligheter på Epson SureColor P800: Print på rullpapir som Luster, lerret, bomullspapir, Baryta papir, sølvpapir, glossypapir med metallisk overflate, Japansk Washi papir, takkekort og PosterBoard plater. Enklere printing med Lightroom og Mirage.

5. Gjennomgang av Epson pakketilbud: Epson SureColor P600 / P800 + Moab Chinle Digital Book + Moab Entrada Natural 190 papir

Kursholder: Per Arnfinn Persen / Profil Data as
Dato og tid: Onsdag 3. februar, kl. 14.00 - 15.30.
Sted: Interfoto as, Drammensveien 130, Oslo.
Pris: Gratis
Påmelding: karen@interfoto.no
 - Print og bind Moab fotobok
Print og bind Moab fotobok

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu