Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon PowerShot SX620 HS lansert

Kom imponerende tett på og utforsk din kreativitet med PowerShot SX620 HS
Pressemelding

Canon lanserer nå PowerShot SX620 HS – et kompakt superzoomkamera med ny 25x optisk zoom som lar deg komme tett på det som skjer. Det elegante kameraet med CMOS-sensor på 20,2 megapiksler og DIGIC 4x-prosessor, er perfekt til å fange alle de dyrebare øyeblikkene der smarttelefonen rett og slett kommer til kort. Med intuitiv betjening og et unikt utvalg kreative effekter, gjør PowerShot SX620 HS det enkelt å utfolde seg kreativt. Kameraet har også en rekke tilkoblingsmuligheter.

Kvalitet med kraftig zoom, i lommeformat

PowerShot SX620 HS er designet for å imponere, med ultravidvinkel-objektiv og 25x optisk zoom. Zoomen kan utvides ytterligere til 50x, takket være ZoomPlus-teknologi. Når du fotograferer mens du er på farten, tilpasser åtte ulike innstillinger for bildestabilisering seg til nærmest enhver opptakssituasjon, og sørger for at motivene fanges skarpt og detaljert.

Lag filmer på et øyeblikk

Med PowerShot SX620 HS kan du ta opp film i full HD-kvalitet, slik at du kan se og gjenoppleve øyeblikkene så ofte du vil. Dynamisk bildestabilisering sørger for stabilitet i hver eneste bilderamme, slik at du får stødige opptak selv når du zoomer mye eller filmer med håndholdt kamera. Høydepunkt-funksjonen setter bilder og videoklipp sammen til minnerike album fra ferier eller familiebegivenheter.

Kreativitet og tilkoblingsmuligheter

Ønsker du en kunstnerisk vri, kan du bruke funksjonen for kreativt opptak til å legge til filtre og effekter, slik som fiskeøye- og miniatyreffekt, i bildene dine. Funksjonen lagrer fem unike versjoner av samme bilde i tillegg til originalbildet, og bygger opp et bibliotek av spennende bilder.

Om du er på ferie eller utforsker en ny by, kan du enkelt dele bilder ved å koble til en smartenhet ved hjelp av dynamisk NFC, og overføre bildene via Camera Connect-appen. Du kan også lagre dem direkte i nettskytjenester, inkludert Canon-tjenesten irista, ved hjelp av Wi-Fi. PowerShot SX620 HS er også kompatibel med Canon Connect Station CS100 som lar deg laste opp bilder direkte og dele på nye måter.

PowerShot SX620 HS – nøkkelfunksjoner:

Lite kamera med kraftig zoom som kan tas med overalt

Enkelt å koble til, dele og fjernstyre ved hjelp av Wi-Fi og NFC

Lag imponerende filmer i full HD med ett enkelt knappetrykk

Forevige minnene i den kvaliteten de fortjener på en enkel måte

Eksperimenter og utforsk dine kreative sider

Tilgjengelighet:

PowerShot SX620 HS har salgsstart i juni og anbefalt utsalgspris inkl mva kr 2.610,- .
Canon - Canon PowerShot SX620 WH FSL
Canon PowerShot SX620 WH FSL
Canon
Canon - PowerShot SX620 HS i vakre omgivelser
PowerShot SX620 HS i vakre omgivelser
Canon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu