Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Foto Workshop i Romsdalen

Bli med på en workshop i spektakulære Romsdalen med Øyvind Martinsen.
Foto Workshop i Romsdalen.
Datoer:
22-25 september 2016
Start: Torsdag klokken 18.00
Avslutning: Søndag klokken 15.00
Instruktør: Øyvind Martinsen
Maks. antall deltagere: 6
Pris: 3.750
Påmelding til: oyvind@martinsenvisions.com
http://martinsenvisions.com/index.html

Øyvind Martinsen er naturfotograf og bor i Panama. Han har i en årrekke undervist på foto workshops i Norge og Panama. Hans bilder er solgt til publikasjoner fra National Geographic Society, Smithsonian, GEO, The Rough Guides, og The Guardian for å nevne noen.

Romsdalen er et av de mest spektakulære stedene i verden, og er kjent blant fjellklatrere for store fjellvegger som Trollveggen og fjell som Romsdalshorn. Elven Rauma er også en av de vakreste elvene i Norge, og også en av de beste for laksefiske. Jeg har utforsket dette området i over 25 år. Først som fjellklatrer, deretter som fotograf. Denne lokalkunnskapen gjør at jeg kan ta deg til de beste stedene Romsdalen har å by på.
Workshopen blir en balansert blanding av fotografering, leksjoner, og bilderedigering. Jeg har over en årrekke holdt foto workshops i Romsdalen, og det er bare 6 deltagere på hver workshop så vi skal få tid til å hjelpe alle, gjennom både fellesleksjoner og en-til-en leksjoner. Workshops med så få deltagere er unikt i dag, og få deltagere vil bidra til at du lærer mer. I tillegg til fotograferingen er det også veldig hyggelig og sosialt!

Hva vil du lære:
Landskapsanalyse og -fotografering.
Nattfotografering.
Hvordan håndtere ekstreme kontrast og lysforhold.
Nyttige hjelpemidler og praktisk bruk av disse.
Makrofoto.

I Romsdalen trenger man ikke å gå langt for å komme i gode fotoposisjoner, og vi skal gå lette turer i variert terreng både nede i dalen, og oppe på fjellet.

Vi skal bo i komfortable hytter på Trollveggen Camping, se www.trollveggen.com
Fra hyttene har vi utsikt rett opp på den gedigne Trollveggen, Romsdalshorn, og fjellene rundt. Den vakre elven Rauma ligger bare et steinkast unna, og byen Åndalsnes ligger bare 10 kilometer unna Trollveggen Camping. Det er bilvei helt frem til hytteveggen.
Hyttene er allerede booket, og dere betaler selv hytteleie. Leien er på 830 kr pr. døgn pr. hytte.
Hver hytte har plass til 4 personer, men vi har regnet med 2 personer i hver hytte. Og prisen pr. hytte blir da 415 kr pr døgn pr. person. Sengeklær og dyner/soveposer kan dere ta med selv eller leie på Trollveggen Camping.
Ta med egen mat og drikke som dere tilbereder på kjøkkenet i hyttene. Hyttene har komfyr og kjøleskap, og alt dere trenger av kopper, tallerkener, kjeler, og bestikk.

Håper vi sees i Romsdalen, og vi skal gjøre alt for at du skal få et flott og lærerikt opphold.
Kursavgiften refunderes ikke hvis du avlyser din deltagelse mindre enn 6 uker før kursstart. Dette fordi vi har store reiseomkostninger fra Panama til Norge, og i Norge, for å holde kurset.

Fotohilsen
Øyvind Martinsen
http://martinsenvisions.com/index.html
Øyvind Martinsen - Workshop i Romsdalen
Workshop i Romsdalen
Øyvind Martinsen
Øyvind Martinsen - Workshop i Romsdalen
Workshop i Romsdalen
Øyvind Martinsen
Øyvind Martinsen - Workshop i Romsdalen
Workshop i Romsdalen
Øyvind Martinsen

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu