Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Olympus med ny proffblitz - FL-900 R

Olympus FL-900 R utfyller proffserien med OM-D-kameraer og M.ZUIKO PRO-objektiver. I tillegg til det høye ledetallet på 58*, er det FL-900 Rs evne til hurtige serieopptak som gjør den til en ekstraordinær blitz.
Pressemelding

FL-900 R vil være tilgjengelig i desember 2016 med en veiledende pris på 599,00 euro.

Fart er grunnleggende

Du vil aldri gå glipp av muligheten til det unike bildet igjen. Sammen med det kommende OM-D E-M1 Mark II, er denne blitzen som skapt i det fotografiske Olympien. Sammen med det nye kameraet, gir FL-900 R deg den høyeste farten og uovertrufne serieopptaksegenskaper **.

La det bli lys, uansett forhold

FL-900R er beskyttet mot støv, sprut og temperaturer under frysepunktet***, slik at du kan fortsette å fotografere npår andre på pakke sammen og dra hjem. Dermed matcher blitzen OM-D E-M1 Mark II, E-M1, E-M5 Mark II, og E-M5-kameramodellene, samt alle objektiver i M.ZUIKO PRO-serien. Denne høyintensitets blitzen kombinerer kraften i kameraets innebygde bildeprossessor (TruePic) og TTL-synkroniseringsteknologi slik at belysningen blir optimal. Den dekker synsvinkelen for objektiver med en brennvidde mellom 12mm-100mm og 7mm-10mm når du bruker den innebygde bredskjermen.

Filmfotografer vil elske den kraftige LED Movie Light-funksjonen med 100 Lux. Denne kan brukes enten i Auto- eller Manuell-modus, med justeringer på 1 REV-steg fra full kraft ned til 1/32.

Svært fleksibel med trådløse løsninger og ulike programmer Den kompakte og svært lette Olympus FL-900 R har ulike løsninger for trådløsmodus, og kan brukes til opptak med flere blitzer med trådløs fjernkontroll. Enheten kan festes til kameraets blitzsko, og kan brukes enten som hovedblitz med kommandørfunksjonen.

Den kan brukes som hoved- eller slaveblitz, og har fire kanaler som er kompatible med opptil fire grupper. Opptil fire grupper kan kontrolleres fra kameraet. Den kan velges enten gruppen løses ut eller ikke, og du kan også stille inn kompensasjon for blitzeffekten, i tillegg til mange andre innstillinger.

Som det kan forventes fra en blitz i toppklassen, kan hodet snus (180°/180°) og vippes (90°). Ikke bare synkroniserer FL-900R med High Res shot-funksjonen og støtter fokusbrakketering, den er også kompatibel med en rekke av Olympus’ opptaksfunksjoner slik at du kan sette ditt personlige preg på bildene dine.

Flashlight FL-900 R Hovedfunksjoner:

> Kraftig profesjonell blitz med GN 58* ved ISO 100

> Ultraraskt serieopptak

> Fokusbrakketering og fokusstabling

> Støvsikker, sprutssikker og frostsikker (-10°C) ***

> LED Movie Light for video med 100 Lux ved 1m

> Blitzmodus: TTL-Auto, Auto, Manuell, FP TTL-Auto, FP-Manuell

> Kompakt og lett design

> B 81.2 mm x H 121.4 mm x D 125.2 mm (ikke inkludert utstikkende elementer

> Vekt: 382g (batteri ikke inkludert)

Produktspesifikasjon kan endres uten varsel. Vennligst se Olympus’ nettside http://www.olympus-europa.com for de siste spesifikasjonene.

  • Ved ISO100 og innstilling på 100mms brennvidde (tilsvarende ca. 200mm med 35mm)

  • Ytterligere informasjon om OM-D E-M1 Mark II.

  • Hold batteriet varmt ved å oppbevare det i en lomme, o.l. når du bruker blitzen i lave temperaturer.
Olympus - Olympus FL-900 R blitz
Olympus FL-900 R blitz
Olympus

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu