26 Hønefoss

Hønefoss Kamera Klubb arrangerer sin 26. landsomfattende konkurranse.
Etter å ha kommet oss velberget igjennom våre første 25 sammenhengende år med HØKK’s nasjonale fotokonkurranse ble det naturligvis en beskjeden feiring i etterkant.
Vi har nå ristet av oss glitteret og stasen og satser videre mot nye mål. Så for både ’gjengangere’ og nye deltagere nærmer det seg igjen tid for å sende inn ymse bidrag i form av fotografiske blinkskudd til oss her i Hønefoss, og i vår nye medie-hverdag på alle kanter går det kjapt og enkelt å levere bildene digitalt.
Fortsatt er vi takknemlige og glade for alle bilder fra ivrige fotografer som finner veien til oss så vår fotoferd fortsetter videre og dere er selvsagt alle hjertelig velkommen til å være med.
Noe er som før: Innleveringsfrist 1. november 2016
Og i år er vi tilbake til ’vanlig’ premiering igjen med kategorier som nevnt på neste side. Adelskalenderen vår viser at flere fotografer klatrer raskt på listene og vi ser at det stadig kommer bilder som viser både originalitet og oppfinnsomhet i alle kategorier. Dette viser at det fortsatt skjer ting innen det fotografiske uttrykk.
Norsk Selskap for Fotografi (NSFF) bidrar igjen med pokal til Beste Bilde for året og vår lokale Hønefoss Sparebank bidrar med 2 x Kompaktkameraer .
Tonje Indrearne - Mors øyeskatt
Mors øyeskatt
Tonje Indrearne
Vinner av gullplakett og beste menneskeportrett i 25 Hønefoss
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu