Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Arno Rafael Minkkinen til Norsk Naturfotofestival

Den verdensberømte finsk-amerikanske fotografen Arno Rafael Minkkinen er en av de mange spennende fotografene du kan møte på Norsk Naturfotofestival i Ski fra 17. Til 21. Mars neste år.
Minkkinen er best kjent for sine helt særegne selvportretter i svart/hvitt, med storslått natur som kullisse.

Flere verdenskjente fotografer står på programmet, og noen vil helt sikkert komme til å bli det en gang i fremtiden. I løpet av helgen er det mulighet til å få med seg ikke mindre enn 24 visninger hvor av 7 vil være et Pecha Kucha arrangement.

Dete blir fjerde utgave av Norsk Naturfotofestival, som nå er godt etablert. En spennende møteplass for fotografer fra inn og utland.

Varemerket til Norsk NaturfotoFestival er at vi ser ut over det som oppfattes som de tradisjonelle naturfotouttrykkene.

Natur er det overordnede temaet, men også menneskene er med. Norsk NaturfotoFestival ønsker å utfordre publikum og viser naturfotografiet i hele sin bredde. Vi lover dere full pakke, og noe for enhver smak: Wildlife, abstrakt, dokumentar, kunst og ekspedisjoner, film og video prosjisert i 10 meters bredde i Ski kino med plass til 400 personer. Her vises selvfølgelig de mest spektakulære fargebildene, men også de inderlige svart-hvitt-bildene, de nedtonede, sjelfylte blåtonebildene.

Listen over fotografer som deltar er lang og imponerende:
Noen av de prisvinnende fotografene i 2017-programmet er, ved siden av Arno Minkkinen, Anders Geidemark, Bernt Østhus, Britta Jaschinski, Marcus Bleasdale og radarparet Sandra Bartocha og Werner Bollman.

Det er en stor opplevelse å sitte sammen med likesinnede i en stor moderne kino å høre og se foredragsholdere som brenner for fotografiet formidle sin personlige opplevelser. Vi er helt sikre på at det i likhet med tidligere utgaver av festivalen vil være mange overraskende og rørte ansikter å se blandt de besøkende.

Vi gleder oss å se mange av dere på festivalen

Følg oss og se hele programmet på vår hjemmeside: Link tittel her

Her finner dere linker til påmelding og billetter: Link tittel her
Arno Rafael Minkkinen -
Arno Rafael Minkkinen
Per Flakstad -
Per Flakstad
Svenske Mats Andersson sto på scenen i Ski i mars. Nylig vant han svarthvitt-klassen i den prestisjetunge Wildlife Photographer of the Year.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu