Norsk video-produkt gjør braksuksess på Kickstarter

En håndholdt gimbal til mobiltelefonen har dratt inn 40 ganger så mye i startkapital som forventet.
Det norske produktet, Flowmotion ONE, er en håndholdt gimpal med to akser, som stabiliserer videoopptakene fra mobiltelefonen din.

Siden ingen har testet produktet (det er ikke satt i produksjon ennå), kan vi ikke si noe om hvordan det fungerer, det er ingen god grunn til å tro at det ikke fungerer som annonsert (kjent teknologi som vi har sett og testet tidlgiere).

Gimbalen er liten nok til å få plass i en romslig lomme. Den vil kunne gi svært stabile videoopptak, og fungerer derfor bra for alle som trenger å filme med mobiltelefon, og særlig hvis man filmer mens man selv er i bevegelse.

Flowmotion hadde satt som mål å få inn $30 000 (ca 260 000 kroner). Pr. i dag har de fått inn over $1,3 millioner. Det må kunne kalles en braksuksess.

Gimbalen kommer med håndtak for å håndholde, men kan også festes til stativskruer og alle GoPro-fester. Det finnes også en egen GoPro-adapter som gjør at du kan feste GoPro-kameraet ditt på den.

Flowmotion sier til nettstedet Shifter at de trenger å vokse fort, og ser derfor nå etter profesjoenlle investorer i tillegg, så de fort kan komme opp på et høyt produksjonsvolum.

Forventet levering er i april i år.

Kilder:
Shifter.no
Kickstarter.com

 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu