Forstå Lightroom - ny norsk bok om bildebehandling

Nå lanseres boka «Forstå Lightroom» - en lærebok på norsk om alle moduler og sider av programmet Adobe Photoshop Lightroom Classic CC.
Nå lanseres boka «Forstå Lightroom». Dette er en lærebok på norsk om alle moduler og sider av programmet Adobe Photoshop Lightroom Classic CC.

Lær Lightroom Classic CC – fra arkivering og bildebehandling til å lage slideshow og print – alle sider dekkes! Også mer avanserte tips og råd gis i læreboka.

Med denne boka på nesten 140 sider er målet å gjøre terskelen lavere for å bruke Lightroom – med forfatterens erfaringer i bunn som profesjonell fotograf, og med kompetansen fra å ha tatt sertifiseringen hos Adobe, og en generell interesser for fotofaget.

Det finnes store og komplette lærebøker på engelsk, men som tar tid å lese og forstå. Denne boka går rett til kjernen, å lære programmet med fokus på bildebehandling og flyt i arbeidsprosessen. Boka er på norsk og bruker de engelske ord og uttrykk som brukes i programmet.

Adobe Photoshop Lightroom Classic er et program for å holde oversikt over bilder, redigere dem og skrive ut, lage bøker, nettsider og så videre. Et veldig bra program for fotoentusiaster og profesjonelle fotografer. Med denne boka på 140 sider forklares det viktigste for å forstå Lightroom. Jeg er fotograf, kursholder og sertifisert Adobe-ekspert.

Siden starten i 2007 har Lightroom vært en standard i bildeflyten for millioner av yrkesfotografer og entusiaster verden over.
Photoshop Lightroom Classic CC er et ideelt program for bildeflyt – fra oversikt til bildebehandling, print og publisering. Programmet gir muligheter for total kontroll over egne bilder.

Boka er produsert av fotoleir.no og skrevet av fotograf og sertifisert Lightroom-ekspert Lars Åke Andersen.
Nettsted: http://fotoleir.no
 -
 - Grundig gjennomgang.
Grundig gjennomgang.
Eksempelsider. Alle moduler og sider i programmet gjennomgås.
 - Praktisk bruk
Praktisk bruk
De ulike funksjonene gjennomgås, og praktiske eksempler fra bildebehandling av både portretter og naturbilder gis.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu