Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Bli med på fotocruise til vakre Skagen

Vil du lære deg å ta bedre bilder og få inspirasjon i nye omgivelser - alt servert i en hyggelig ramme? Bli med når Stena Line inviterer til Fotocruise til vakre og rå Skagen i Danmark 8. til 10. november 2019 i samarbeid med Studio Wangberg og Foto.no.
I november har de mange sommerturistene forlatt Danmarks nordligste by. Tilbake står den vakre og rå naturen. De milelange sandstrendene, Skagerrak og Kattegat buldrer i hverandre og det fantastiske lyset som har tiltrukket seg kunstnere i århundrer.

I november får du følelsen av å være alene med naturen, og det er en perfekt tid å fordype seg i å ta bedre bilder.

For du kjenner deg kanskje igjen?

- Du liker å ta bilder, men er usikker på hvordan du skal bruke kameraet?
- Du ser et flott motiv, men resultatet blir ikke slik som du ønsker deg?

For å ta bedre bilder, er det to ting som er viktig: Det er å ta kontroll over kameraet og selve motivet. På Fotocruise med Stena Line lærer du begge deler! I tillegg vil du få testet teori i praksis underveis, sammen med dyktige og hyggelige fotografer. Du vil også lære hvordan du selv kan printe ut dine beste bilder og få smarte tips til fotoutstyr for nybegynneren.

Kurset er beregnet for deg som er nybegynner og fotograferer med mobil eller et systemkamera (speilløst eller speilrefleks).

Bestill her:
Telefon: +47 915 02010, tastevalg 3 eller E-post: gruppe@stenaline.com

Bli kjent med kursholderne:

Christian Wangberg er eier og fotograf i Studio Wangberg og vunnet flere priser for sine fotografier. Han startet med fotografering i forbindelse med journaliststudiene da han var 20 år, og har gått hele veien fra mørkerom til dagens digitale muligheter. Han er også utdannet innen kommunikasjon, grafisk design og fotografi. Han holder også en rekke fotokurs og tilbakemeldingene fra kursdeltakerne er at han er tålmodig og evner å formidle det teoretiske innholdet på en lettfattelig og inspirerende måte.

Tomas Moss vokste opp på mørkerommet sammen med faren sin, og har fotografert med eget kamera siden han var 5 år gammel. Han har vært fotosjef på Forsvarets overkommando, pressefotograf i A-Pressen, vært undervannsfotograf i Mexico og har tatt bilder på alle kontinenter, unntatt Sydpolen (men har veldig lyst til å dra dit). Tomas driver ICU fotografiske tjenester og har mye erfaring med kurs og foredrag. Han har også mange gruppeutstillinger og flere separatutstillinger bak seg, blant annet på Fotografiens Hus i Oslo.

Christopher Næss jobber til daglig hos Foto.no, med base hos Interfoto der han er ansvarlig for print, papir og fargestyring. Christopher er i tillegg brukt mye som kurs- og foredragsholder om blant annet printing og fargestyring. Han har jobbet med foto siden han ble yrkesaktiv etter studiene, både som selvstendig fotograf og senere med salg av profesjonelle løsninger. Han kan love et interessant og lettfattelig kurs om hvordan man får bildene ut på papir, med full kontroll på kreative valg. Fokuset her er at dette skal være forståelig og lettvint nok til at alle som har en printer skal få det til på egen hånd.
Christian Wangberg - Skagen
Skagen
Christian Wangberg
I november får du følelsen av å være alene med naturen i Skagen, og det er en perfekt tid å fordype seg i å ta bedre bilder.
Christian Wangberg - Skagen
Skagen
Christian Wangberg
Skagen er et perfekt sted å lære landskapsfotografering og komposisjon.
Christian Wangberg - Skagen
Skagen
Christian Wangberg
Skagen har mange spennende fotomotiver.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu