Vi kjører på som normalt

Til tross for enkelte utfordringer går Foto.no (nesten) som normalt, men vi gir litt ekstra gass.
Både medlemssidene, butikkene og nettbutikken er åpne og tilgjengelig som normalt. Det er mulig redaktøren har litt flere andre oppgaver, men vi prøver å oppdatere forsiden jevnlig allikevel.

Butikken i Barcode er åpen som normalt fra 10-18 på hverdager og 10-16 på lørdager.
Butikken på Skøyen (avdeling Interfoto) har åpent fra 8-16 på hverdager – lørdager stengt.

Det betyr ikke at vi er upåvirket av pandemien, men vi prøver å leve så normalt som mulig, og tilby brukere og kunder noe som kan gjøre deres dager også litt lettere.

Da vi merker mye mindre trafikk i butikken, men mer på nett, har vi utvidet åpningstidene på kundesenteret, så nå kan du nå oss fra 8-20 på telefon. Nettbutikken har også åpnet en chattetjeneste, som er åpen til de samme tidene.

Se oppdatert informasjon om koronatiltakene våre her.

Vi har også utvidet produksjonen av videoer, for å kompensere for de vanlige arrangementene vi ikke lenger kan holde i butikken.
På youtube-kanalen vår finner du ganske hyppige oppdateringer med videoer vi lager. Her er det inspirasjon, fototips, produkttips og mye kunnskap å hente. I tillegg finner du videoopptak av Fotopodden, vår ukentlige podkast.

Vi håper at noe av dette kan glede dere på vanskelige dager. Og trenger du tips til hva du kan gjøre alene og i karantene, finner du det i disse artiklene:

12 tips til hjemmeprosjekter

Kamerakur for karantene i koronatider
Foto: Joakim Fjeldli -
Foto: Joakim Fjeldli
Videoinnspilling i butikken i stedet for foredrag og kurs.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu