Studere kort, praktisk & kreativt? Bilder Nordic har ledige plasser på halvårige utdanninger i foto & film!

Har du alltid hatt et ønske om å virkelig lære håndverket? Studere fotografi eller film i et yrende studiemiljø? Lære av de beste i bransjen? 25. august starter vi nye klasser i foto & film, både på heltid og deltid – er dette høsten du skal følge drømmen?
Grunnutdanning i foto | 0,5 år heltid eller 1 år deltid på kveldstid | Godkjent av Lånekassen

Grunnutdanning i fotografi er en praktisk fotografisk verktøykasse for den entusiastiske hobbyfotografen, eller for de som ønsker en grunnleggende forståelse i fototeknikk og bildekommunikasjon.

Med en grunnutdanning i fotografi har du muligheten til å utforske kreativiteten din gjennom linsen, med en innføring i lys, kamerateknikk, postproduksjon, bildekommunikasjon og porteføljearbeid passer den godt for den nysgjerrige hobby-fotografen, journalisten, designeren eller andre som ønsker å bruke det visuelle språket sammen med eksisterende karriere. Som deltidsstudie over ett år kan det også kombineres med jobb og familie!

Grunnutdanning i film | 0,5 år heltid | 30 studiepoeng | Godkjent av Lånekassen

Grunnutdanning i film passer for deg som vil utforske egen kreativitet gjennom levende bilder – i samarbeid med andre vil du få muligheten til å teste deg selv som filmskaper og historieforteller med kyndig veiledning av profesjonelle filmfotografer, regissører og produsenter!

Utdanningen gir rom for å teste ut personlige prosjekter, i tillegg til kommersielle oppdragsfilmer. Er du allerede videograf og ønsker å videreutvikle din stemme? Er du kanskje bare nysgjerrig og ønsker å lære om filmproduksjon? Arbeider du allerede kreativt, men ønsker å mestre filmformatet?

Interessert i kreative utdanninger? Besøk Bilder Nordics nettsider på bildernordic.no eller book studie
Foto: Tonje Thygesen - Grunnutdanning i film | 0,5 år
Grunnutdanning i film | 0,5 år
Foto: Tonje Thygesen
Foto: Eirik Horgen, student - Grunnutdanning foto | 0,5 år heltid eller 1 år deltid
Grunnutdanning foto | 0,5 år heltid eller 1 år deltid
Foto: Eirik Horgen, student

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu