Snø og steinras buldrar ned dei 1000 meter høge fjellsidene medan eg gjer dette opptaket. Store Smørskredtind (1631 moh) i det fjerne, trur eg.
Bildet inngår i albumet Norangdalen - Norgangdalen på Sunnmøre er truleg eit av dei råaste stykka natur i Noreg. Dette gjer den og til noko av det vakraste vi har i Noreg. Det er ikkje lett å forstå at turistane reiser til Geiranger når denne dalen ligg like ved (bortsett frå at stadige stein- og snøras er ei plage).
Utstyr
  • YashicaMAt 124G
  • 80mm f3,5
  • Brennvidde80mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Acros 100
  • Nei
  • AnnetGult kontrastfilter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger472
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_88145} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Riktig så pent! Helt enig i at det er minst like fint her som i Geiranger.
Erik Ø.

Veldig fint bilde, men det er noe i bunnen som forstyrrer meg litt.. Klarer ikke helt sette fingeren på det..
Eirik H.

Takk for kommentarar. Eg kan forstå at røysa på venstre side kan opplevast som noko forstyrrane i web-format. Det er massevis av detaljar der som ikkje kjem skikkeleg fram på web.
Miriam A. L.

Bildene dine gjør seg godt i sort hvit, liker kontrastene og komposisjonene, dette bildet er pent, ikke det beste av deg, noen få uryddigheter, jeg ville kuttet bunnen bort til vannet, det nedersete er uviktig å få med, men flott bilde!
Eirik H.

Miriam: interessant kommentar ang. botnen. Igjen vil eg påpeike at web-formatet ikkje gir det beste inntrykket av detaljerte landskapsbilete. Det er masse detaljar i botn som ein ikkje ser, m.a. 3-4 gamle hytter nær vatnet. Om eg kuttar i forgrunnen vil biletet miste viktige referansepunkt når det gjeld skalaen i biletet. Og dimensjonane er viktige her.
Inger-Lise S.

Flott og dramatisk natur,dyktig eksponert.

mvh Inger-Lise
monica p.

Hallo Eirik
Et flott bilde av mektig natur, synes det passer fint at det er i sort/hvitt.
Enig om kutting nederst.
Mvh Monica:o)
Ove S.

Her har du fått fram dramatikken og dimensjonane i landskapet på utmerka måte. Dyktig gjort. Eg trur du har rett i at det er Store Smørskredtind i det fjerne.

mvh Ove
a tse & s.

kult utsnitt

litt mye ramme på topp og bunn

:-D ! son tarjeiav !
Odd Karsten H.

Geiranger har ingenting anna å tilby enn altfor mange turistar og ågerpris på ferga. Norangsdalen er absolutt min favoritt og eg har tilbrakt nokre gode stunder der oppgjennom åra.
fint bilete Eirik.

Odd
Ivar K.

pent bilde, god komp. Enig med ''a tse & son'' ang ramme.
Lars L.

Nok en vellykket komposisjon. Vanskelig å vise kvaliteten i opptaket av disse panormaene i web formatet. Kunn kopier vil retferdiggjøre det.
Tove E.

Dette bildet er ''berre lekkert''! Dramatisk, men samtidig beroligende natur. Komposisjonen og utnyttelsen av bildeflaten er veldig god. Fine toner. Jeg liker forgrunnen, den er med og skaper en god dybde i bildet. Det er noe rart med pikslene, det forstyrrer bildegjengivelsen, kan noe ha skjedd under konverteringen? Er også enig med ''a tse & son'' ang. rammen, den er litt for tung.
Fred S.

Du er trofast mot det monokrome, som her understrekes av en nøktern og fin bruntone. Har sans for disse mektige sunnmørslandskapene dine. Definitivt Smørskedtinden i bakgrunnen. Jeg var riktignok vant med å se den fra andre kanten, fra Stranda, men konturene er nesten de samme fra denne siden.

vh fred
marius n.

det YashicaMAt kameraet ditt gir utrolig gode og klare bilder...flott dybde og tyngde i bildet...veldig bra

marius
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu