Interfoto`s Markedsjef
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger3629
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_103773} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Jonas L.

Artig lesning, og et flott brudebilde!

mvh JL
Avsluttet .

Artig! Kjenner godt Fausko. Fine bilder, men jeg synes ikke akkurat du får frem hvor fint det er å gifte seg her i Hemsedal (slik du skriver). Synd det var nå de giftet seg. Hadde de ventet til neste sommer kunne de tilbrakt bryllupsnatten i skinntelt på steinalderboplassen jeg setter opp til neste sommer i fjellet her oppe...

Svein
Paal A.

Det positiver først, bildet er bra behandlet både med å få frem stemning og farger (selv om jeg ikke helt liker den grønne(?) himmelen..). desverre hjeper ikke det helt for meg. Det ser litt uinspirert komponert (skeivt og jeg tror midtstilling av paret hadde vært en mye bedre løsning) og jeg blir ikke helt fortrolig med at de sitter på hver sin benk, selv om kysset er flott blir det litt avstand mellom nederste delen av kroppene deres. Det hadde hjulpet masse hvis man så hendene til dama feks. på bena til fyren.

Får litt følelsen av klassisk kjedelig brudebilde hvor fotografen har prøvd å gjøre det spennende i etterbehandlingen, uten å lyktes helt med det.
Avsluttet .

Liker dette bildet godt, og syns etterbehandlingen på dette bildet ble bra, det inspirerte meg også til å ta litt hardere i med etterbehandlingen på noen bryllupsbilder jeg tok i sommer, så vi får se om det dukker opp noe nytt fra de her etterhvert.

Syns at du har overeksponert råbildene veldig, jeg syntes som regel det er mer arbeidsrom med litt undereksponerte bilder enn overeksponerte, kan du si noe om grunnen til denne teknikken?

Jon
Paul K.

Spennende bilde som du med kreativ bruk av Dodge & Burn klarer å få ''levende'' i motsetning til originalen som er vist under artikkelen fra bryllupet. Et godt eksempel på hva som kan gjøres i etterbehandlingen.

For min del blir himmelen litt for ''sort/hvitt'' og det utbrente partiet av kjolen i forgrunnen tar for mye oppmerksomhet.

Liker den moderate softingen på brudeparet. Det viser nok en gang at ''Less is more''.

Spørsmål:
Med henvisning til artikkelen så skal bildet vært tatt med et D70. Hvorfor er bildet tagget med Canon 1DS? Dette gjelder forøvrig også hele stripa med bilder i artikkelen.

Tore U.

Heisann,

Kult. Endelig et bryllupsbilde godt utenfor the main stream. Kreativt og dyktig utført. Imidlertid delvis enig i PK's kommentar vedr. himmelen uten at det gjør allverden. Smaken er som baken. Severdig uansett.

mvh
Tore
Anniken S.

Nå er vel jeg noe sær når det gjelder valg av fargekomposisjoner, så jeg likte dette jeg. Deilig for brudeparet å ha et album med litt utradisjonelle bilder. Komposisjonen er noe midstilt og kjedelig, men jeg tror brudeparet faktisk selv setter pris på denne komposisjonen....og det er jo de som er kunden og betaler for dette...*S*
Tarjei Ekenes K.

et lidenskapelig kyss i flotte omgivelser

små fine detaljer i form av vegetasjon i bakgrunnen

synes komposisjonen er litt midstilt.

liker etterbehandlingen

:-D ! son tarjeiav !
Steinulf L.

Fin demonstrasjon av hva etterbehandling kan tilføre. Som bryllupsbilde, som jo er tenkt å leve endel år (forhåpentligvis) skulle jeg gjerne ha sett mer av brudeparets ansikter.
Tevje A.

Forbannet strøkent. Ikke noe mer å si om den saken!!!!!!!
Ivar K.

Jeg er enig i det Paal Audestad skriver.
Haiman A.

ikke noe hurra hurra hokus pokus bra dette, CF. Du har vist det før at du kan adskillig bedre enn dette. Bildet her fremkommer som mer eller mindre venstrehånds-arbeid. Eneste som jeg ble litt happy av når jeg så dette bildet, er komposisjonen. Liker det utradisjonelle i det. Når det gjelder å tenke nytt er du CF Wesenberg. Det liker jeg ved deg.
Inger-Lise S.

Jeg syns det var et knakende godt brudebilde med flott miljø rundt. Fin effekt.
God stemning i bildet. Men kan nok tro at brudeparet vil se sine ansikter,noe de nok får i andre bilder og;)
Fin tekst som gir inspirasjon til å ta etterbehandlingen mere seriøst.

mvh Inger-Lise
Avsluttet .

Jeg liker det! Deilige toner.
Lene H.

Veldig god etterbehandling av bilde, og eg gledar meg til eg skjønnar korleis eg skal gjere sånne ting...
Kult brudebilde. Lika :)

-L
Gunnar M.

kjempebra
Hege K.

Jeg hadde virkelig sansen for dette brudebildet. Deilige farger, og spesielt den røde sofaen gir bildet et ''kick''. Ingen tvil om at disse to elsker hverandre, noe jeg synes alt for få brudebilder viser.

Leste artikkelen du skrev om dette bryllupet med stor interesse. Supert med slike betraktninger fra dere erfarne fotografer. Lærer en hel masse av det. Skal selv fotografere mitt første brudepar om to uker. Både gleder og gruer meg!

Er forresten veldig fornøyd med forandringen av Foto.no de siste ukene. Bra jobba!

:-) Hege
Tom T.

Meget utradisjonelt brudebilde. Litt ''eventyraktig'' følelse! Bra!
Oda Lystrup H.

helt utrolig:D
eventyr, magi og romantikk!
kjempejobb i ps.
hva er det du gjør for å få det slik? for å få den stemningen.

Oda:)
Erik J.

Heisann! Selv om jeg har vært flittig her på foto.no i et halvår har jeg ikke sett før nå at det var mulig å kommentere min datters bryllypsbilder! Siden du fikk noen lapper av meg er jeg vel berettiget til å uttale meg. Jo, jeg syns du har fanget eventyret (mange flere lapper) på en bra måte! Min favoritt er imidlertid en PSet variant av bildene i artikkelen hvor Tor bærer Stine. Takk fra oss alle! Hils også assistenten din, som jeg tror har æren for et bilde av brudeparet i blomsterdryss i kirkedøren - som kom på trykk i Hallingdølen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu