Kirkelig aften i Taynuilt








Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger273
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112118} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kurt S.

Hei.
Litt usikker på om korset til venstre virker forstyrrende.
Det er det eneste jeg har å pirke på.
Bildet ble veldig vakkert og fredfullt med flott lys.
mvh Kurt
Venche J.

Flott bilde med nydelige farger.
Må nok si at jeg er enig med Kurt i at korset blir litt for dominerende i bildet. Tror jeg heller ville sett fjelltoppen bak.

Wenche.
Marit E.

Takk Wenche og Kurt!
Ja, jeg var rimelig usikker på komposisjonen her. Særlig fordi jeg ikke er noen korsets kvinne :) Men samtidig så ville jeg ha med noe i forgrunnen, men mulig det ble i meste laget.
Hm..... tenke, tenke...

Marit
Bjørn H.

Flott bilde med masser av stemning ....

Syns korset er tøft jeg, men skulle gjerne sett om det var mulig å finne en annen løsning på komposisjonen slik at fjelltoppen hadde kommet enda mer frem i rampelyset, og samtidig kanskje fått plassert korset litt mer på sidelinjen eller noe sånt ... ??

Men et motiv som fenger uansett :)

Bjørn ;¤
Øyvind A.

Spesiell stemning. Slik jeg ser det er korset og lyset på fjellet de mest fengende elementene i bildet. Og jeg lurer på hvorfor du har valgt å la korset dekke så mye av fjellet. Jeg fornemmer at et lavere standpunkt, slik at korset fristilles fra fjellet, haddde vært bedre.
Ø.
Marit E.

Takk til dere også, Bjørn og Øyvind!

Ja, det hadde nok helt klart blitt bedre hvis korset var fristilt fjellet. Prøvde også med et lavere standpunkt der og da, men en mur, noen parkerte biler og en sol som hadde det brenntravelt med å forsvinne, gjorde at det ble som det ble.
Det skal ikke være lett.....

Marit
Ann F.

Korset passer i og for seg i størrelse og relativ plass i bildet, det er likevel noe feil i mine øyne. Korset burde, som allerede nevnt, vært frilagt i nedre tverrbjelke fra fjellet, muligens også fra stenen bak hvis mulig.
Ett eller annet gjør at korset ser skjevt ut, men det står rett, forvirrende den.
Vakkert lys, fint teknisk ellers også, kanskje LITT dødt i forgrunnen.
Fargemessig altså, ikke misforstå med tanke på motivet.
:-)
Nytt kamera, eller er du på låner'n igjen? Og hvor i himmelens navn er Taynuilt?
Mvh Ann
Kolbein S.

Fengende lys.. Hva med å kutte på venstre side, midt igjenom hele korset, samt og kutte toppen, ned til korset? Da hadde det virka som en slags innramming, med stenkorset på ene sida og stenkirka på andre.. Og man hadde måttet tenke seg litt til at det er ett kors, meget mulig at dette er en søkt ide, men jeg tror det hadde funka greit:)

MVH
Kolbein
Marit E.

Hei Ann!

Ja, nå kan du lure nå, hvor i himmelens navn Taynuilt er. Det er i Skottland, på vestkysten. Et flott land å rægge rundt i, men litt ustabilt vær.
Ser klart innvendingene dine på bildet, irriterte meg også over steinen bak korset. Den andre steinen foran er også litt uheldig, synes blikket nesten bremses der.

Jeg har blåst på meg nytt kamera, konverterte til Nikon. Foreløpig er jeg godt fornøyd, men det tar sin tid å mestre tækniken. Litt uvant med speilrefleks igjen, så det blir vel en del prøving og feiling.
Takk skal du for konstruktiv kommentar!

Marit
Marit E.

Takk til deg også, Kolbein, for kommentar og forslag til forbedring.
Ikke helt enig med deg, tror som du antyder, at det kan bli noget søkt med bare halvdelen av korset.
Hm...., får nok bare ta meg en tur dit igjen....

Marit
Inger-Lise S.

Stilig med korset i forgrunnen. Et nydelig bilde med spennende motiv og godt lys.Fine farger.Likte dette svært godt.

mvh Inger-Lise
Steinulf L.

En komposisjon med utfordringer. At korset dekker fjelltoppen kan jo også ha en viss kraftfull symbolikk. Her er det vel neppe anledning til å ta et nytt bilde med det første.
Nytt kamera?
Marit E.

Jepp, Steinulf, synes dette var en utfordring. Men det er jo det som er morsomt da. Blir vel en stund til jeg kommer på disse trakter igjen, men turen ga helt klart en mersmak.

Nytt kamera ble det dagen før jeg dro til Skottland. Ikke det optimale det da, sitte med bruksanvisningen på flyet og fikle og fomle..... Mange utbrente himler ble det også. Det var aldri noe problem før. Så det er vel et eller annet jeg gjør feil. Øvelse gjør forhåpentligvis ting og tang bedre.

Marit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu