Svaner
Utstyr
  • EOS 1N
  • EF 100-300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeE 100VS
  • Nei
  • AnnetStativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger497
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Carsten A.

Ganske pussig, med en spesiell fargeskala. Jeg får imidlertid ikke komposisjonen til helt å stemme. Kan også se ut som du har kjørt USM-filteret litt vel hardt. TK 3.
MVH CA
Avsluttet .

Litt uenig med Carsten der; jeg synes komposisjonen er ganske elegant - litt luftig og ubundet av klassiske regler. Men USM-glorien rundt den nærmeste svanen er gyselig, og du har ikke helt god kontroll på toneskalaen. Svanen blir i mørkeste laget.
Hans- Georg S.

Hmm... jeg var vel litt i trøtteste laget når jeg behandlet bildet igår, men vil tillegge at lyset var svært spesielt og at dette er ungsvaner som ikke har blitt helt hvite ennå.
Tanken bak komposisjonen var at jeg ville lage et utradisjonelt utsnitt av et ellers så vanlig motiv.
Avsluttet .

Da får jeg trekke tilbake det med toneskalaen. Jeg trodde det var en adult svane; jeg burde skjønt at det var en ungfugl.
Bjarne R.

Jeg liker komposisjonen og fargeskalaen. Flott! Savner imidlertid litt liv i øyet på den fremste. Antakelig lot det vel seg ikke gjøre under de rådende forhold. Men, for all del IKKE blits.
Mats N.

En härlig bild, HGS!!
Att svanen är ung gör väl ändå inte att dess fjäderdräkt är lilatonad...? Må nog bero på att bilden är tagen i skuggan...? (ser så ut åtminstone)
Men komposition etc av detta motiv är för mej 100% BRA!

MVH/Mats N.
Åse G.

Hei, stilig bilde, med ditt varemerke i fargene. Jeg likte godt den noe utradisjonelle komposisjonen. Ble inspirer til å hente fram et eget svanebilde fra esken; bilde nr. 14960.

God påske - hilsen Åse ;-)
Hans- Georg S.

MN: Hehe... nei så unge at de blir lilla skal vel godt gjøres. Jeg innrømmer å ha slurva litt!
Takker for kommentarer.
Avsluttet .

En alldeles utmärkt svanbild,i ett lite ovanligare utsnitt..men jag tycker bättre om den i spegelvänt utförande..
mvh/gunte..
Avsluttet .

Liker komp'en meget bra. USM bruken er allerede påpekt litt ''overdreven''.
Alt i alt et ''originalt'' svaneblide jeg likte.
mvh/MR
Jeanette L.

Originalt!! Det beste svane-bilde jeg har sett, ihvertfall!!
Jeanette:-)
Thorfinn B.

kompen fungerer meget bra for meg, men ikke fargene (selv om dette var lyset der og da). En anelse for mørk svane. Bra bilde!. Tk 4.
Rolf S.

Her er et knoppsvanebilde som ligger på et nivå høyere enn ''pek og skyt''-bilder av arten. Noe annet var vel ikke å vente når H-GS har signert bildet.

Fargeflaten er fortreffelig avstemt til bildets fortelling der en ungsvane i bakgrunnen og en kjønnsmoden i front seiler hver sin vei og bort fra hverandre. En buet bølge forsterker dybdevirkningen i bildet. At den nærmeste knoppsvanen bærer blikkfanget i form av et rødfarget nebb, er just som det skal være.

Mvh
RS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu