9
Bildet inngår i albumet Tulipanvariasjoner - En bukett tulipaner fotografert i forskjellig lys, med ulike objektiver og høyst varierende grad av teknikk og tilnærming.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF Micro Nikkor 55mm 1:2,8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLitt annen fokus enn det forrige. Målsettingen med de fleste bildene i serien er å vise tulipaner på en noe annen måte en den tradisjonelle.l
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_126706} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Venche J.

Med et annet fokus fikk du frem en passe dose av den nydelige strukturen i blomsterbladene (heter det det tro?).

Fargene er flotte. Jeg likte dette bedre enn gårsdagens bilde. :)

Har du støv på brikken din?

Wenche.

Avsluttet .

Hei Steinulf

Liker dette godt. Orginal måte å vise tulipaner på. Likte spesiellt at det ble relativt stor forkjell i lyset på de forskjellige blomstene, noe som resulterer i god dynamikk.

Tett og fint utsnitt, men er usikker på om jeg det burde beskjæres litt i toppen eller om det burde vært med litt mer der oppe. Blir ikke enig med meg selv om det.

Toppers !

Svenn
leif b.

Et vakkert bilde i fine farger. Har alldrig likt blomsterbilder, men dette fanget min interesse. Spennende komposisjon og et annerledes blomsterbilde.
Rita S.

Här har du fått in mer fokus ser det ut som, ja..denna är nog aningen bättre än din förra. vackert med den röda tulpanen som lyser så fint längst bak och att bladen ramar in den lila tulipanen..
Snyggt utfört!
Bästa H
Rita
Hege J.

Bildet interesserer meg fordi du har valgt et annet utgangspunkt enn ''vanlig'' for blomsterbilder. Liker det halvabstrakte uttrykket utsnittet i dette bildet gir.
Fint lys og fargespill.

Bildet er muligens en tanke rotete/lyst i toppen, så ville prøvd meg med en centimeters kutting.

Mvh Hege
Inger-Lise S.

Dette syns jeg var delikat og lekkert. Ganske likt ditt forrige, men dette virker på en måte ''ferdig'' i forhold til det første forsøket. Jeg liker dette godt.
Fine farger og godt lys.

Mvh Inger-Lise
Jan v.

Hei Steinulf.

Du sendte oss hit fra Dag Bryhn sitt tulipanbilde, og jeg er nok ikke enig med deg mht hverken beskjæring eller format.

Jeg ser du har fått mye velfortjent ros for dette, som jeg slutter meg til, men nå bruker jeg dette slik du ville, som eksepel for sammenligning.

Hva du mener med høydeformat her skjønner jeg ikke. Knut sitt bilde er godt komponert og har svært rene og fine farger, synes jeg. Kanskje du kan utdype hva du mener?

Mvh Jan

Steinulf L.

Hei Jan,
Enig i at høydeformat ikke refererer til dette bildet. Det jeg mente var at han burde fylle hele billedflaten med blomster. Det er dette et eksempel på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu