Tir n`a Noir revisited
Oppdaget at jeg ikke har dette bildet på min nåværende ''bildekonto''. Derfor legger jeg det ut igjen: Det er det første bildet jeg la ut på foto.no, sånn ca. 3 år siden. Motivet (jenta) har jeg siden brukt i et par bilder på den nyeste ''kontoen '' min; ''Galadriel`s hidden path'' og ''Ghost of summers long gone''.
Utstyr
  • canon 650
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger817
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Grethe B.

Spesielt bilde! Litt spøkelsesaktig stemning, men ikke helt heller pga lyset og ganske lyse blåtoner. Ville selv hatt det litt mørkere for å få det mer grøssende. Men likte bildet!

mvh
gt
Avsluttet .

Likte fargene og kompen. Er det riktig at støyen er komprimering? Synes denne er vel fremtredende, men om originalen er bedre, så synes jeg dette motivet er bra. Ellers ser det ut som bildet er ørlite grann skjevt mot høyre.

Mvh
PMN:-)
Janne L.

Forstår jeg deg rett når jeg tror at du har manipulert jenta inn i bildet? Jeg klarer ike se spor etter manipulasjonen. Så da har du jammen jobbet godt. Flott abeid. Og resultatet ble supert.
Janne
Oddvar B.

Ganske spesielt ja, og litt skummelt til å være på høylys dag..
Korn er nevnt, men vet ikke om det betyr så mye her - ganske så vellykket dette.
ob
Inger Hilde F.

Dette likte jeg! -Syns det ble passe spooky. Likte veldig godt lyset og det at det er umulig å se ansiktet. Vellykket skummelt.

mvh Inger Hilde
Siri Elisabeth J.

Dette er et kjempe spennende bilde.
Kroppen er fri for ''sexy greier''.
Derfor beholder du fokus.
Jeg ser en vakker og sterk skikkelse.
Mystisk er hun også, bla. fordi du ikke viser noe ansikt.
Motiver kan av og til være så spennende at de tekniske svakhetene
forsterker innholdet. Slik er det med ditt bilde.

Mvh Siri.
ingebjørg fyrileiv g.

vakker og vaklende! dypt..

ingebjørg--
Fred S.

Takker for fine kommentarer; her har jeg helt glemt å si takk. Pussig at en kommentar skulle kommeakkurat nå: Har nettopp hatt ukens ''frysninger på ryggen''-opplevelse; Vamp med kringkastingsorkesteret, og hva de avsluttet med ? Tir n`a noir'', selvsagt, og attpåtil med ''gammelvokalisten'' Jan Toft.
Synd å si det, namdalinger, men mot disse karene fra haugesund kan bare Aleksandersen og Brøndbo pakke sammen når det gjelder innlevelse og inderlighet.....

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu