Liker det. Synd at jeg kappa av den bakerste personen.. Toj bildet i fjor, da jeg ikke hadde noe erfaring.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-09-04 12:24:40
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-09-04 12:28:20
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger623
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_146294} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
ingebjørg fyrileiv g.

vil gjerne ha kommentarer på dette bildet.

ifg
Avsluttet .

Veldig utbrent, så det skorter på det teknikse. Ellers er idèn der. Kunne da heller tenke meg å se personene fra andre siden. Da hadde du fått lys på de og en kunne sett ansiktsutrykkene.
Avsluttet .

Hei Ingebjørg, det er bare meg igjen. Dette bilde ditt for frem undring og tanker om, hva er dette her. Jeg liker dette bilde ditt veldig godt, det er jo litt å pirke på som allerede er sagt.
Farvene, måten menneskene er plassert på, hvorfor den farven på berget ned mot vannet. Synes dette er kunstnerisk, malerisk. Hva skjer her, tenker og tenker, finner ikke ut av det, akkurat som et, nei ikke vet jeg. Det jeg vet når jeg ser dette, er at kunstneren har ambisjoner som det kanskje en dag kan bli noe stort av.
Vær så snill, kan du forklare hva jeg ser, eller skal vi la det bare henge der til undring.
Flott, lykke til videre, jeg følger nok med deg her på dotten.
mvh arild
Helge A.

Enig med deg Arild. Din beskrivelse er lik mine egne tanker rundt dette bildet. Er det 4 personer som ''seiler nedover '' det blanke fjellet i en liten ''bekk'' ?

Helge
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer. Fint at noen tar seg tid og legger igjen det de har på hjertet om bildene mine.. Det setter jeg stor pris på. Egentlig har jeg lyst til å la dere fortsette å undre dere over dette bildet..Hva som skjer, hvorfor..Det er fullt av liv...Vannet, personene, lyset og kontrastene..

La tankene vandre. Uansett, her er forklaringen bak bildet fra fossen: for ett år siden i disse dager, var vi noen søskenbarn som var i et lite vann og badet. Etter noe plasking og sandkrig dro vi videre nedover elva til vi kom til denne lille fossen. Dagen hadde blitt til kveld og sola sto lavt på himmelen. Vi hadde det svært moro og satte oss ned for å skli i fossen. -og for en fart det glatte berget hadde å by på!
Da bildet ble tatt, var jeg i ferd med å bli femtemann i denne rekka. Men rett før jeg hadde satt foten i vannet, fikk jeg øynene opp for et vakkert motiv..
Tilfeldighetene gjorde at førstemann traff en liten knaus, noe som har mye å si for bildet. Glad jeg ikke rakk å henge meg med på det glatte berget.

Kristof W.

hei hei:-) likte bilde veldi godt æ, ok d e kanskje litt utbrendt noen plasser men jeg synes lyse er veldi fint og d ga en veldi fin stemning så æ likte d godt æ da. bra jobba
-kristof-
Steinulf L.

Spesielt bilde, teknisk ikke det beste, men en fin stemning i bildet.
Fred S.

Dette er det beste bildet her på dot.no, Ingebjørg: OK, det HAR tekniske svakheter, utbrentheten i særdeleshet. Jeg ville også ha kuttet en halv cm. oppe, for å fjerne fliken av hvit himmel. Men ellers har bildet noe drømmeaktig over seg, og komposisjinen er fin, likeså den gyldne bruntonen.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

takk for nye kommentarer. hyggelig at dere liker det. har lagt ut et par nye versjoner. jeg går for v3. Beste bilde, Fred? Nå, jeg tror nok ikke det..
ingebjørg
Kristel S.

Hei Ingebjørg.
Jeg vil starte med å si at jeg har vært inne hos deg flere ganger, og bruker lang tid hver gang. Du har så mye fint og ta av! Som så mange andre har vært inne på, så har du din egen, gjennomførte stil, og jeg liker stilen din veldig godt. Det er flere som har stor tro på deg, og jeg er i blandt dem :) Jeg er også imponert over din selvsikkerhet, du virker veldig trygg på det du gjør! (Bra!)
Jeg stanset på dette bildet denne gang, kan ikke forstå at jeg ikke har lagt merke til det før. Først og fremst vekket det minner hos meg. Jeg er vokst opp med slike naturlige rutsjebaner ved hytta vår. Rumpa og lårene ble veldig såre, men hylene var fulle av fryd. Naturen vår er leken, og det har du fått fram her.
Med en gang likte jeg best v3, men jeg heller mer og mer over til v1. Den lille åpningen i toppen forteller meg at denne lille magiske verdenen faktisk er på jorden. En lun, trygg, godt skjult magisk verden, hvor ingenting utenfra kan forstyrre. Her kan du la vannet og solstrålene leke vilt med deg, la naturen vekke alle kroppens sanser og bare være glad. Snakk om å få fri fra hverdagens mas!
Jeg liker godt v3 også, både pga komposisjon, men også fordi en kan lure på hva det er for en planet de er på... Og da blir det helt nye fantasier... :o)
Jeg koser meg med bildene dine, de er veldig følsomme!

Vennlig hilsen Kristel.
ingebjørg fyrileiv g.

Tusen takk for en så hyggelig kommentar, Kristel! Godt å ha med seg slike ord. Det varmer:)

Jeg er enig i det du sier ang. dette bildet. Men samtidig får jeg konsentrert med mer om personene i #3. Men...nei, klarer ikke å bestemme meg. Takker igjen for en så fin kommentar!

ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu