Rødnebbterne
Jeg kunne selvfølgelig klonet bort kvistene i bildenkantene. Valgte å ha de som miljøskapende elementer.. Var det et riktig valg?
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 300 mm f 4.0 L IS
  • Brennvidde600mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 200 Raw
  • Nei
  • Annet2 x TC, stativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger772
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_146335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Steinulf L.
Ja, det tror jeg. Kvistene tilfører dybde i bildet som nok ville vært litt kjedelig uten. fin bruk av bevegelsesuskarphet.
Ketil K.
Sammen med antydning til skogen i bakgrunnen oppleves det som et godt valg, ellers imponerende blanding av skarphet og bevegelsesuskarphet på ternen.
Birger J.
Synes kvistene danner en fin ramme, men er litt forstyrrende. Kvister er ikke det første jeg tenker på når jeg ser en slik fugl så kanskje gir ikke kvistene den ønskede funksjonen. Liker kontrastene veldig godt her akkurat passe, samt dybdeuskarpheten.
Jan Fredrik I.
Dette likte jeg!
Posituren, bevegelsen på fuglen, skarpheten, inrammingen med grenene og utsnittet likte jeg godt. Synes grenene tilfører endel dybde og som KK skriver at sammen med antydningen til skog i bakgrunnen fremstår det for meg som et riktig valg.

Mvh

Jan Fredrik
Svein B.
Knallbra dette, og miljø-innrammingen kvistene danner hører med, og hever totalinntrykket mange hakk. Heldigvis har du vært raus nok til å presentere bildet i såpass stort format at bildet kan totalvurderes under nær ''bilde på vegg'' gjengivelse, og det må nok til for dette bildet. Men da vises også de gode kvalitetene i dette bildet godt. Fin bevegelsesuskarphet i vingene, men også skarphet på nebb/hode. Flott!

Mvh
Svein B
Eyvind R.
Takk for alle kommentarer. Fint å høre at de fleste av dere (alle?) mener det var riktig å beholde kvistene som innramming. Jeg tror de er med å skape den nødvendige dynamikk og dybde i bildet..

MVH Eyvind
Avsluttet .
Er imponert over det tekniske her, med den fine balansen mellom bevegelse og skarphet. Liker også kontrasten mellom det røde hos ternen og det grønne i løvet. Syns absolutt greinene kan være der.

Inge
Eyvind R.
Takk for kommentar Inge.

MVH Eyvind
Gunnar O.
Tjernen er veldig skarp og fin. Bra jobb på vingene...
mvh Gunni
Avsluttet .
Hei.

Jeg syne kvistene er ok, fin bevegelseuskarphet/skarphet på fuglen. Et flott bilde.

TaS
Eyvind R.
GO og TAS: Takk for hyggelige kommentarer.

MVH Eyvind
Mikael L.
Snyggt fångat. Håller med om att kvistarna tillför mycket till bilden.

Mvh,
/Mikael
Eyvind R.
Takk for kommentar Mikael.

MVH Eyvind
Morten W.
Synes kvistene/grenene hever bildet! Flott.
Eyvind R.
Fint du likte bildet og kvistene, Morten.
Inger Margrete P.
Et veldig bra bilde og kvistene gjør seg godt. Flott bakgrunn og bakgrunnsfarge utover dette og fin bevegelse i fugelen, samt akkurat passe skarp på de rette stedene. Har selv begynt å fotografere fugler nå, det er utfordrende og spennende..:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu