På banen
Bildet inngår i albumet Oslofolk - Fokus på Tigerstaden og dets innbyggere.
Utstyr
  • Olympus C-5050
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
leif b.

Dette var virkelig fokus på en storby. Illustrerende med mange ellementer som det er i en storby. Sandwichefekten? var herlig. Den plassen jeg savner fra Norge er Oslo og Grönnland.Ha en fin dag.
Fred S.

Lurer også på om det er en eller annen ''sandwich'' i Layers ? Okke som er, veldig stilig, både motivmessig og mht farger, og preget er totalt sett urbant så det holder.

vh fred
Elise K.

Dette bildet likte jeg. Godt jobba! Du er flink med effekter i PS, du. Hvis jeg skulle få lov å ønske meg noe, så er det kanskje at gutten med lua hadde vært litt dusere. Kanskje gjøre lua mørk?

Mvh Elise Klaveness
Oda Lystrup H.

dette var bra. en nesten malerisk effekt.
man kan se hvilken som helst historie man vil i dette bildet, ikke bare noe som har med oslo å gjøre.
jeg ser en jente som har en sorg, mannen prøver å hjelpe -men når ikke frem.
fargene er flotte, passer bra. du har gjort en god jobb.

Oda:)
Jan R.

Stilig bilde! Er det mainupulert eller er det en speilvendt refleks fra f.eks. togvinduet?
Mvh JR
Karl Morten R.

Spennede bilde ! Regner med at du har manipulert i PS. Enig med O.V.H. at du har skapt et bilde med malerisk effekt. Det er nesten som en kan skimte råcanvas gjennom bildet.
Dette er et bilde som krever tolkning. Min tolkning av bildet er følgende: En kvinne er i sorg. En mann prøver å trøste henne, men blir hindret av storbyens harde virkelighet symbolisert gjennom slagord og tagging. Ser også en person til venstre som prøver å skrike, men blir kneblet av storbyens mektige påvirkning symbolisert ved en vag person med stor mage i midten av bildet.

Et bilde på storbyens kvelende makt ?

Mvh
Karl Morten
Pål Hilmar S.

Takk for mange og lange kommentarer. alltid spennende å få høre andres opplevelse av bildene. Hele idene starten med at jeg ønsket å bruke en del tagginger jeg hadde tatt bildet av. Synes de representerer det urbane både på en god og litt destruktiv måte (da snakker jeg tags og ikke grafitti).

Jeg hadde også bildet av to personer som var i en dialog og tydelig konflikt som jeg syntes passet bra til tema. Sammen med en reklameboard og farger satt jeg dette sammen i Photoshop. Jeg brukte horisontale og vertikale striper for å få et grovere uttrykk, da førsteutkastet ble alt for glatt.

Jobbet lenge med å få fargesammensettningen til å sitte, og setter stor pris på at flere synes dette er fremtredende.

Takk igjen for oppmerksomheten. Det var stas!

Stine J.

Hei Pål,

Dette ble et spennende bilde som illustrerer en bit av hverdagen på en spenstig måte. Parets plassering og positur er bra og de delvis transparente lagene med tagging osv. gjør at jeg får en følelse av at det foregår endel kaos rundt dem som de ikke engang enser. Noe trist her også... God og fortellende sammensetning. Farger/toner passer til stemning i bildet.

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu