Bildet inngår i albumet Cecilie -
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 50mm f/1,8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO 3200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger765
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_169842} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

spennende lys og bilde. Ville kanskje ha ryddet opp bittelitt i bakgrunnen
johan h.

Iso 3200??? Det må jeg si er imponerende! I tillegg et artig portrett. Litt sånn ''En husmors hvile er graven'' stemning...

Åsmund I.

Neida, ikke rydd. Bakgunnen er bra den. Passer veldig godt til motivet. Artig lys, fin modell og spennende bruk av lampen. Likte dette godt.

Mvh Åsmund
Oda H.

Takk for kommentarar!
Ja, bakgrunnen må vera rotete.
Må bare seia at det er heilt fantastisk å kunne bruke ISO 3200 (high) uten at det blir for mykje korn. 5D er eit drømmekamera på den måten:)
Avsluttet .

er enig at bakgrunnen skal vere rotete, det er med å fremheve bilde. Men eg skreiv at bakgrunnen kunna ha vert BITTElitt meir ryddig. Og da meinte eg, at den eine plastposene var plagsome, skulle kanskje ha byttet den ut med nko anna husmorrot?
Kunne likt å hatt retro rot:) Kanskje papirposer i steden? Eller berre mindre dybdeskarphet
Geir F.

Flott bilde og enig i det meste som er sagt.
Men jeg ville hatt med hele lampa til venstre. Altså litt mindre kutting til venstre. I tillegg ville jeg hatt mer lys på øynene og mindre på kinnet. Dette betyr at lampa hadde blitt vrengt noe mer opp. Øyne er mer interesant enn kinn.
Men ellers: Helt topp.
-geir f-
Camilla S.

Heisann

Skikkelig artig portrett, og bruken av lampen gjorde i grunn hele bildet spennende.
Fine farger, og JA det skal være litt ting og tang i denne bakgrunnen.
Kunne nok tenkt meg noe mer lys i øynene, men det er bare pirk. Synes hele motivet var knall å se på:)

-Camilla
Tone A.

Dette bildet med husmora i lyset frå kjøkkenlampa har flotte detaljar. Men skal dette vera eit retrobilde pga lampa og kjolen, så må både kaffitraktaren og mikrobølgeovnen bort. Elles kan rotet på kjøkkenet vera der, pga at før var alle kjøkkena småe på 60-og 70 talet. Tapetet er også mønstra, men heile kjøkkenlampa skulle ha vore med. Elles er bildet fint i gråtonar også.
:) Tone
Oda H.

Kvifor må heile lampa vera med? Og kvifor må bakgrunnen vera perfekt gjennomført i 70-talls-stil? Eg må seia at eg synest det er bra utrykks- og tolkningsmessig at dette biletet ikkje er heilt perfekt. Og det at augo ikkje er heilt perfekt belyst (i forhold til kinnet) kan og vera spanande. Eg trur det er det som gjer det til eit artig portrett.
Geir F.

Selfølgelig må det være lov å være uenig. Ellers har ikke slike kritikksider noe for seg!
-geir f-
Avsluttet .

Likte dette.. ''husmoren'' får noe opphøyd over seg ved at hun belyser seg selv.. At det er elementer i bildet som assosierer både til -50, -60 og -70 tallet, er ikke noe problem for meg.. bildet har noe umiddelbart / tilfeldig over seg som jeg liker.. det ser ikke tenkt ut (selv om det kanskje er det)..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu