Sculpt IV
Et bilde til i Sculpt serien. Legger ut 2 versjoner, 1 uten korning og en med. Vil gjerne ha din mening om bildet som vanlig. :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-20 23:27:33
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger834
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182396} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Kurt S.
Måtte trekke på smilebåndet da jeg så dette bildet-:) Her mangler det iallefall ikke på kreativitet og vilje til å prøve noe nytt.
Finner det litt vanskelig å komme med noen særlig konstruktiv kommentar.
Likevel: Jeg liker bildet og blir imponert over kreativiteten.
Litt småcrazy og det liker jeg-:)
Tror jeg foretrekker V2.
Mvh Kurt
Kurt S.
Må innom en gang til.
En vakker fot med fine linjer og den ringen der nede ble en lekker detalj.
Torbjørn K.
Bra med foten, men her er det fingertuppene som skaper bildet. Artig at en såpass liten detalj kan bety såpass mye for bildet. Man begynner å lure på hvordan modellen står utenfor bildet, og de forteller på den måten en historie. Så ikke ringen før Kurt kommenterte den, men det er også en fin detalj. Bra!

Torbjørn
Kristel S.
Hei Stine :)
Som Kurt måtte trakk også jeg på smilebåndet, for jeg synes dette var utrolig sjarmerende! Jeg sitter også og forestiller meg hva det er modellen gjør, hvordan hun står, og hva er den kommende bevegelse. I det hele tatt synes jeg du har fått fram følelsen av bevegelse i dette bildet, uten å bruke de vanlige effektene for å oppnå dette - Kun ved komposisjon og sener og muskler i foten.
Lyset likte jeg veldig godt, huden har en naturlig, flott glød. Er litt usikker på om jeg synes det er en smule for mørkt med de fire siste tærne dog.
Likte absolutt best #1, men aner en tanke bak din #2!? Den synes jeg blir for overdrevet i korningen. -Regner med det er bevisst at du kun har kornet foten(?).
Vennligst hilsen Kristel.
Nils B.
Desto flere ganger jeg ser på fotoen desto bedre liker jeg bildet. Hadde litt trøbbel med å finne roen i et slikt bilde. Dette skyldes fingrene som trekker oppmerksomhet, ringen som gjør det samme og ikke minst lyset i bildet som leder øyene bort fra ringen og opp på leggen. Ideene er god og jeg synes du har laget et dekorativt bilde som fort kan gå inn i en serie oppe på veggen.
mvh Nils
Kristian H.
Hei Stine,

Flott bilde dette her. Fingrene øverst gir en liten uro i bilde som samtidig gjør bildet veldig spennende. Som Torbjørn sier, så begynner man å lure på hvordan modellen står. Spennende!

/Kristian
Johan K.
Det mest spenstige du har laget i denne sculpt-serien, synes jeg
Får ikke til å tolke så mye ut av det. Men jeg liker det jeg ser. Fingrene gjør det hele, litt mer småsært, og jeg stopper opp ved bildet.
V2 for meg

Johan
Steinulf L.
He,he,
Fingrene skaper skikkelig uro i opplevelsen her. En ertende detalj i et sensuelt bilde. Her foretrekker jeg nok v# 1. Fint lysbruk som fungerer godt på min skjerm. Godt å se at du har kreativiteten i behold etter vinteren!

Dette er en veldig fin serie.
Inger Anne Maritsdotter V.
Foretrekker #1 uten korning og helt uten neglene øverst, de ble for min del litt forstyrrende;-)
Ellers elegant med den mørke bakgrunnen, og med et stilrent preg.

Inger Anne
Tone A.
Dette bildet har eg sett på fleire gonger, Stine. Og det er jo eit bilde som ein legg merke til og som set fantasien i sving, pga at eg lurer på korleis modellen stod under fotograferinga. Dessutan har eg ein unge som alltid stikk ti fingrar opp bak andre sitt hode under fotografering, så det minner det meg også om. Skulle dette vore eit bildemed eit roleg uttrykk med fine linjer og former på foten som kjem elgant inn i bildet med denne ringen som ekstra detalj, så måtte dei to fingrane bort. Men det er fingertuppane som gir dette stilreine bildet noko ekstra, dvs humor og liv.
Det vert v1 for meg utan korning, dette er eit bilde som set fantasien i sving.
:) Tone
Espen A. I.
Supert utført og fingrene er et irritasjonsmoment som jeg synes passer veldig bra inn. Flott med tåringen. S/h er helt klart det beste alternativet. Gut!

mvh Espen
Kjell Sigurd S.
Tøff komposisjon! Dristig og anderledes med fingrene. De balanserer kanskje mot det ''oppstilte'' men på riktig side av streken :-) Synes versjonen uten korning er best her.

Kjell S
Stine J.
Hei og tusen takk til alle dere for kommentarer. Hyggelig at bildet faller i smak hos såpass mange. :-)

Steinulf; Tusen takk for anbefaling. :-)

mvh Stine
Tove Å.
Fingertuppene gjør bildet - virkelig! Artig idè som er veldig godt gjennomført. Foretrekker v#1.
Avsluttet .
Dette er det beste bildet ditt i denne serien etter min mening.
Elegant og stilfullt bilde med fin - fin belysning.

MvhJRH
Fred S.
Du flytter deg nedover, ser jeg. Føtter har former som fort kan tilføre et bilde et estetisk spennende uttrykk, og mot den mørke bakgrunnen har du lykkes bra med det her. Fingerene ser jeg ikke helt poenget med, oppfatter disse mer som et litt krampaktig forsøk på originalitet.

vh fred
Gunnar H.
Liker bildet ditt. Fingrene gjør det litt ekstra kuriøst. Forøvrig synes jeg bildet hadde ''stått på egne ben'' bare med foten. Det er fin plassering og fin dynamikk og eleganse i fotbladet. Fingrene fjerner litt av denne virkningen. Gunnar
Odd Eirik S.
Fingrene av fatet sier nå jeg. Litt irriterende med de fingertuppene i toppen. Kanskje mest fordi jeg ikke helt skjønner poenget. Men du har sikkert en mening med det som jeg ikke helt får taket på.

Sensuel og vakker fot med gode og detaljerte tegninger. Lyset og gråtonene i bildet er særdeles bra. Genialt med den ringen som trekker blikket ned mot tærne, mens den lysere leggen trekker det oppover.

mvh
OddES
Stine J.
Tusen takk til dere siste også.

Fine innspill. :-)

mvh Stine
Anne A.
Utrolig orginal og kreativ serie med flotte bilder. Likte dette godt, litt småfrekt og humoristisk med fingrene i toppen. Dersom intensjonen din er at man skal kunne tenke skulpturer så er korningen ok (ser forresten ut som fingrene ikke er kornete?), men jeg synes bildet er renest uten. Supert bilde!
Mvh Anne
Janne L.
Dette er det beste bildet i denne serien. Dette var et meget spennende bilde. Foten danner en flott diagonal gjennom bildet. Fingrene kommer inn, og gir bildet en balanse.
Jeg er usikker, men tror jeg foretrekker bildet uten korn.
Janne
Stine J.
Tusen takk til dere også, Anne og Janne. Hyggelig bildet og serien faller i smak. Det inspirerer. :-)

mvh Stine
Jan Frode A.
Et meget spennende bilde! Også her syntes jeg best om versjonen med korning. Men det som virkelig pirrer og gjør bildet så annerledes, er disse to fingrene. Et innslag som virkelig bryter med hovedmotivet; og som gir et lekent inntrykk. Spennende!

mvh Jan Frode
Inger-Lise S.
Hei Stine! Kreative og spennende bilder du legger ut for tiden:) Dette bildet har jeg virkelig sansen for. Elegant motiv dette. Fotens positur og fingrene er meget bra. Dyktig presentert. God balanse i bildet.

Inger-Lise
Inger-Lise S.
Tillegg: Jeg liker best v#1 her, men v#2 er også spennende :-)
Arne S.
Du presenterer en interessant og vellykket serie for tiden. Jeg velger meg dette fordi det er lekent og frekt. Bra!
Stine J.
Tusen takk til dere siste også. :-)

mvh Stine
Hans Jacob H.
Lekent og frekt kan jeg også slutte meg til.
Korningen på versjon 2 fungerer ikke helt synes jeg, den virker for kraftig og litt ''flat'', dvs. utjevner kontrastene for mye.
Nina R.
artig bilde :) liker fortsatt ikke versjon med korning men. har selv et fotbilde. føtter er gøy å ta bilde av ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu