On a sea of love, never ending
Jeg lar meg inspirere..
Bildet ligger ut fra før bilde nr. 184913.

  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-31 17:33:32
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-03-31 17:56:17
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-03-31 18:02:48
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2006-03-31 18:19:57
    Versjon #5
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger929
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182911} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Kurt S.

For en flott tittel-:) og et fint bilde også!
Det ble litt lyst nederst i bildet men det betyr ikke mye. Det harmonerer med resten av bildet.
Flotte vertikale linjer og flott symmetri.
Bildet ble dekorativt og hos meg fallt det i smak.
Mvh Kurt
David L.

So far your best presented photo, really good.
Avsluttet .

...denne versjonen liker jeg best....det grafiske i utrykket er vel det jeg liker best.....pluss at jeg har en evig dragning mot havet..:-)...blir dette bildet noe som definitivt kunne hengt på min vegg.....bra
mbh Bjørn
Fred S.

Ja, du lar deg inspirere, Ingebjørg . A sea of love....; du flyr høyt ! Et motiv du ofte vender tilbake til dette; har sett de andre, og tror jeg en gang kommenterte dette med manglende skarphet. Selve motivet er det jo ingen ting å utsette på, det er bare flott, og full skarphet er ikke et must bestandig, det kommer an på hvordan du velger å presentere motivet.
Her velger du et tilnærmet grafisk uttrykk, og DA bør skarpheten være på topp, slik jeg ser det. Derfor blir bildet for meg bare sånn passe brukbart.
Tror imidlertid at det går en å arbeide videre med dette bildet, en kombinasjon av litt røff og kanskje ikke helt ''fotografisk korrekt'' oppskarping, og et enda mer grafisk uttrykk tror jeg kunne ha gitt et spennende resultat.

vh fred
Carsten A.

Nei, dette holder ikke. Bildet tilstreber en grafisk effekt, men har dels for mange mellomtoner, dels er detalgjengivelsen alt for svakt.

MVH CA
Anne A.

Personlig likte jeg bilde nr 184913 bedre - liker blåfarger - men dette ble faktisk ganske kult. Enig i kommentarer om at det bør være litt skarpere, men samtidig er det på en måte med på å lage det litt røft drømmende.
Vh Anne
Ole E.

Synes ikke dette var så gæli som Carsten vil ha det til. Jeg liker rytmen i bildet.
Torbjørn K.

Jeg liker toneforløpet, panoramaformatet og det grafiske uttrykket, men jeg er nok enig med CA at det mangler litt detaljering. Jeg tror også jeg ville kuttet 5-6mm i bunn.

Torbjørn
Avsluttet .

Liker fuglene som gir dette bildet liv. Stilig komp og kontrast. Jeg hadde også kuttet litt i bunnen.

mvh PerArne
Stine J.

Hei Ingebjørg,

Selve motivet er klassisk og flott. Den grafiske tilnærmingen krever et helt skarpt utgangspunkt, noe som ikke er på plass her. Men jeg er enig med Fred i at du kan jobbe mer med dette.

Jeg sender deg et forslag. :-)

mvh Stine
Espen A. I.

Jeg synes ikke dette fungerer. Det blir altfor harde kontraster og for lyst, liker bedre ''v1'' , eller referansebildet. Litt mer arbeid kunne gjort det bedre.

mvh Espen
Judit W.

Hei Ingebjørg!

When I saw the title of your photo, I immediately associated it with an Al Pacino's movie ''Sea of Love'' (1989) - it's not his best one, but I like him very much :)

And this photo is among your best works, absolutely! Very artistic, picturesque – it has good rhythm, and I do like the atmosphere what your picture reflects.

Judit :)
Thomas M.

Hei du! Flotte sort/hvit toner. bra og stram komp! sånne bilder er tøffe, får assiassjoner av et eller annet! kjempekult.

mvh thomas mørch
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer.

Fred - ja, tenkte på dette med skarpheten under forvandlingen.
Men jeg gjorde ikke noe med det. Jeg er enig, det skulle ha vært skarpt. Heldigvis er nok de måkene der til sommeren også.. :)

CA - til sommeren.... !!

Stine - forslag skal bli tatt imot med stor takk!

Judit - thank you for a very nice comment. I`ve never heard about that movie. The title is taken from Chris Robinson and the New Earth Mud`s song withe the same title. I love their music (and lyrics).


Nye versjoner vil forhåpentligvis dukke opp.

~ingebjørg
Avsluttet .

Flott grafisk inspirert bilde. Liker utsnittet, men det utbrendte i bunnen passer ikke inn.

Mvh Kyrre Lien
Avsluttet .

Liker bildet veldig godt. For meg så trekker ikke det utbrente i bunnen fokus i det hele tatt.. Er symmetrien og kontrasten som er nydelig her!

Knallskudd!
Odd Tore S.

Her har du et bra grunnlag og en idé til behandling som det var verdt å forfølge.
Mulig at du burde behandlet området med bølger slik at det ikke beholdt mellomtonene, jeg ser for meg et forholdsvis lyst område med en rekke horisontale buer.
Det jeg ikke er helt med på er at fuglene virker uskarpe.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til dere siste.

Nye versjoner lagt ut.

~ingebjørg
Atle Q.

Hei Ingebjørg!
Dette bildet likte jeg veldig godt. CA er streng som vanlig på det tekniske, men jeg likte motiv & komposisjon, samt valg av sv hv presentasjon. Liker nok versjon 2 best pga skarpheten, og gråtonene i sjøen, men skulle gjerne hatt den helt hvite himlen som du hadde i versjon 1 : )

mvh
Atle
Peter M.

V1 - helt klart!
Noe jeg godt kunne hatt på veggen. 3 meter lang :-)
Veldig visuelt flott og godt jobba.

mvh. Peter
ingeborg w.

V2 synes jeg ble veldig bra, skarpere og ikke så ullent. Jeg ville nok rettet opp horisonten, ikke fordi jeg tror det ikke kan være sånn som det er på bildet, men fordi her er det linjene som er viktige, de loddrette stolpene, og da synes jeg horisonten bør være vannrett. Hadde det vært et vanlig landskapsbilde hadde jeg ikke gjort det.
Ann F.

Absolutt V2 for meg også, med de skarpe kontrastene. de andre har ikke det samme sterke uttrykket, det være seg manglende toneomfang (V1), for kornete (3), eller overtydelig søtt i farger (selv i blått - V4 og V5).

Og jeg er enig med Ingeborg W. om å rette opp slik at horisonten blir vannrett og pålene loddrette.

Fine grafiske enkle linjer som passer med formatet på bildet.

Mvh Ann
Mareks S.

likte veldig godt nr2 og 4 - topp motiv;);)
Oddrun B.

Liker godt bilde ditt, var litt usikker på hvilken versjon jeg likte best.
Men etter å ha sett på de en del ganger, ble det V1. Liker også V4, fine farger.

Mvh Oddrun
Avsluttet .

Hei. Har kikket på bildene dine og synes det er flott at du eksperimenterer innenfor mange områder. Disse ''pålene'' du har fotografert flere ganger har et stort potensiale for gjentatte besøk. -kanskje med forskjellige typer vær, vind, skyer og lys. Jeg tror også det hadde vunnet på litt bedre skarphet, kanskje du har brukt for lang lukkertid eller tatt et utsnitt av et større bilde? Hva med et stativ?
Lykke til, Tor-A
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu