Sir Tobys skål
Konkurransen bilde nr. 22475 som har gått parallelt med den andre vasskonurransen, er nå ferdig juryert, og Toby (og kalla Torbjørn Vidnes) vart erklært vinnar av juryleiar Carsten J. A. Han vil motta dei to objekta til venstre, medan juryleiaren må ta til takke med det mindre og simplare objektet til høgre. Takk til alle som deltok. Til dei som prøvde å lokka resultatet ut av meg med å senda E-post, kan eg berre seia: Eg er ein mann med høg integretet.
Utstyr
  • Både E-10 og Coolpix 990
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_16096} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Arvid B.

Bildekategorienen var det næraste eg kom.. ;-)
Line Kristin W.

Særdeles ryddig og greit bilde, Arvid, men forseglingen til venstre sitter skjevt! :-D

Veldig morsomt tiltak!
Også jeg som hadde tenkt å tippe 'pels' før serveren brøt sammen...., da hadde jeg dummet meg ut, da!

- Line :-)
Vemund L.

Forferdelig bra greiie dette her, syntes jeg...fin komkurase...forøvrig må jeg inrømme at jeg synts CA kom rimeig bra ut av det....snadder, den der.
Carsten A.

Enig med LKW, klart et ryddig og greit bilde, en passende kommentar når målsettingen er intetsigende høflighet. Fullt så ryddig og greit er neppe konkurransearrangørens språklige beskrivelser, hør bare: ''Toby (og kalla Torbjørn Vidnes) vart erklært vinnar av juryleiar Carsten J. A. Han vil motta dei to objekta til venstre, medan...''. Er det noen, etter å ha kommet så langt i setningen, som er i tvil om at ''Han'' går tilbake på ''juryleiar''. Ikke jeg, og sikkert ikke forfatteren heller, men så endrer han oppfatning lenger ut i setningen. Ja, ja, livet skal ikke være enkelt og en får nøye seg med det slik det er. Fattigmanns trøst er å trøste seg selv, et ordtak som også det er sprunget ut av resignert depresjon.

Når ''forseglingen til venstre sitter skjevt'' - aner man at det kanskje betyr at vinneren først og fremst skal glede seg over den flotte emballasjen?
MVH CA
Arvid B.

Forfattaren var heilt klar over denne språklege vrien, og venta på kva CA ville seia ;-)..
Etter Vemund sin kommentar, smugsåg eg i VP si prisliste. Skal ein døma etter kva VP meiar er snadder, så kom juryleiaren ikkje så verst ut når det gjeld kvaliteten på nytinga. Depesjonen må nok relatera seg til kvantiteten. ;-)
Har ein kommentar til forseglinga, er eg ikkje den rette klageinstansen. Alle kommentarar i så måte må sendast til konkurransen sin hovudsponsor: Stord Snartrykk, Pb. 753, 5404 Stord. Telefon 53403123 eller 53403122. Telefax 53403121.
E-post til han som er ansvarleg for forseglinga: helge.bjoernaraa@stord.online.no .

Konkurransearrangøren vil ikkje blanda seg inn i kva vinnar og jury brukar premie/honorar til. Eg vil berre visa til ein plakat som heng på VP: ''Servering av alkohol til mindreårige medfører straffeansvar''. I den samanheng kan det vera lurt å sjå på bilde nr. 22088.
Skulle dei to dette gjeld, likevel ikkje bry seg om norsk lov, må arrangøren gjera som alle produsentar av software: visa til teksten som må godkjennast før ein kan installera programmet. Før premien vert sendt, ber eg om at T og CA godkjenner denne ansvarsfråskrivinga. Utan dette, vert berre det midtre objektet sendt.

Arvid
Torbjørn V.

Hehehe, JEG BRYR MEG OM LOVEN, og jeg kan garantere at Joacim ikke får smake en tår av de edle dråpene til venstre. Skjønt, med mitt beskjedne alkohol-inntak er det ikke umulig at vinen blir lagret til hans attende bursdag...og den som venter på noe godt venter ikke forgjeves er det noe som heter:-)

Jeg håper ikke AB lar seg lure av CA's forsøk på å tilegne seg den fulle kvoten av premiene...hvordan kan man ellers tolke CA's forsøk på å overbevise AB om hva AB egentlig skrev...? Man kan ikke få i både pose og sekk...hehehe
Torbjørn V.

Likte tittelen på bildet...
Carsten A.

Mindreårige kan ganske enkelt glemme å få noen del i dette, helt overflødig å be om forsikringer på det punktet. Men garantier og løfter som ikke koster noe gir jeg gjerne fra meg, regn det som gjort. Ellers heter det at beskjedenhet er en dyd. Muligens riktig, men men man kommer mye lengre med frekkhet. Uten den er sjansen for å få i pose og sekk liten, så det gjelder å stå på. GSG.

Ellers her vel AB gjort så godt han kan når det gjelder plasseringen i bildekategori - vi har jo ikke så mange vannkategorier å velge mellom, slikt som overvann, kildevann, blandevann og ildvann mangler helt.
MVH CA
Arvid B.

;-)
Torbjørn V.

hehehe...
Arvid B.

Endeleg er premie/honorar oversendt. Ikkje det at nokon av dei har purra, men eg har lest litt hm.mm mellon nokre linjer.
CA måtte venta 2 ekstradagar då honoraret hans deisa i garasjegolvet under febrilsk leiting etter bilnøklane. Eg har ikkje god greie på vinlukting, men eg likte den gode lukta som fyllte garasjen.
Arvid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu