Skogens konge
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger628
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215490} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Vegard L.

Wow, litt av en bamse. Bra skarphet, artig med myggen. Lyngen virket litt knall lysegrønn ellers var det jo et flott bilde.
mvh Vegard
Ivar B.

Oi, oi, oi! Villmark, råhet. Et herlig bilde, og jeg misunner deg opplevelsen:-) Fotografisk har du også gjort riktige valg. Nært og fint med rolig og spennende bakgrunn med skildring av miljø. God eksponering, litt mye farge på lyngen etter min mening. Myggen hever bildet. Meget bra! Mvh Ivar.
Kjartan T.

Synes det ble et godt bilde av bamsen i lyngen, men vi begynner vel å bli litt for bortskjemt av alle de gode bjørnebildene. Ser at du har slitt litt med lyset (slik som jeg også gjorde på dette stedet i sommer). Bildet virker likevel helt skarpt på det viktigste stedet, ved øynene.

Savner litt mer blikkontakt og synes kanskje grønnfargen er litt for mettet her. Myggen har Vegard nevnt som et pluss, og det er jeg enig i.

Steinulf L.

Kansje litt skjærende grønt,ellers enig i alle godordene.
Terje S.

For en utrolig opplevelse dette må være. Skarpt og flott fanget .Som nevnt av de andre er blåbær risset for skjærende grønt.
Svein B.

Pent bilde av bamsefar, for meg formidler bildet en rolig og fin skogsstemning- selv om det må være en sitrende opplevelse å oppleve disse store dyrene på kloss hold. Først og fremst er det bjørnens holdning og godmodige uttrykk som lager denne stemningen- sammen med skogsmiljøet. Lite er grønnere enn sommerens lyngkledde skogbunn, så grønnfargen i lyngen er for meg troverdig, og bamsens uttrykk får meg til å ane at den setter pris på å rusle rundt i denne grønne myke skogbunnen. Myggen rundt bjørnen er også for meg et pluss.

Mvh
Svein B
Kurt S.

Et nydelig bilde av dette flotte dyret.
Den ser så godslig og fredelig ut der den rusler avgårde.
Kjempefin sommerstemning. Myggen i lufta bidrar flott i så måte.
Enig i at du kan ta av litt på fargemetningen i gresset.
Teknisk et meget bra bilde med flotte detaljer.
Mvh Kurt
Kjell Sigurd S.

Flott bilde av bjørnen. Fine detaljer og etter mitt skjønn godt eksponert. Skarpheten er det ikke noe å si på. Som nevnt av flere er grønnfargen kanskje litt i overkant. Fin stemning i bildet. Bra dette Robin.

Kjell S
Stig B.

Sier meg enig i KSS sine ord her; Skarphet og eksponering sitter her godt.

Flott bamse, fint med insektene svirrende rundt. Bakgrunnen viser godt skogsmiljøet. Fin stemning i bildet, ser avslappende ut selv om jeg ville hatt høy puls i en sånn situasjon :-)

Mvh Stig
Torbjørn K.

Jeg slutter meg til de to forrige. Veldig flott bilde av bamsefar, og et bilde jeg gjerne skulle tatt selv. Det virker som om fokusplanet sitter ca 30-40cm for langt bak, slik at ryggen og fremlabben er hakket skarpere enn øyepartiet. Dette er dog småpirk. Er enig i at grønnfargen bør tones ned et par hakk.

Torbjørn
Avsluttet .

Litt lysegrønn lyng, men ellers perfekt..

Arne
Sverre H.

Steike, en diger bjønn det der. I alle fall har kamera vinkelen din bidratt til at Bjørnen fremstår som akkurat skogens konge. Vakkert. Må si meg enig i det som er sagt ang lyng. Skulle være en smal sak og korrigere.
Sverre H.

Steike, en diger bjønn det der. I alle fall har kamera vinkelen din bidratt til at Bjørnen fremstår som akkurat det den er; skogens konge! Vakkert. Må si meg enig i det som er sagt ang lyng. Skulle være en smal sak og korrigere.
ingeborg w.

Skikkelig flott bjørn du har tatt bilde av. Skarphet og eksponering ser veldig bra ut. Jeg liker spesielt godt insektene som summer rundt. Jeg kan kjenne myggen stikke.
Avsluttet .

En upplevelse man aldrig glömmer, att få möta skogens konung! En bild jag upplever som nästan andäktig i sin karaktär. Den verkar helt omedveten om din närvaro vilket ger mig som betraktare en genuin känsla.
Bra skärpa och skärpedjup, björnen är snyggt frilagt mot bakgrunden.

Det enda jag vill peta i är att ögonen kanske kunde lättas upp lite, för att ta fram blänket man anar där i de stora bruna ansiktet.
Mvh
Elisabeth
Terje B.

Hei.


Steike ta .. ja det var et kjepebra bilde av bjørnen.
det meste er vel sagt om det tekniske, men jeg vet hvor vanskelig det er når man står oppi situasjonen, og få alt til å stemme. men dette syntes jeg ble bra.

Var forøvrig i Sverige, vi hadde nærkomtakt men ikke av 3. grad :)
den gikk rundt oss i krattskogen og akkurat det må jeg si at jeg likte dårlig, ja...visste ikke om det var ei binne med unger, så vi var litt nærvøse..

Men til våren eller sommeren må det vel by seg noen nye muligheter for å kunne klare å gjøre noen exponeringer av bamsen..har fått et tips om bjørn i vinterdvale her nordpå, så vi får se...

-Terje-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu