Oter med fangsten ( Ålkvabbe?)
Kom på 20 meters hold på en Oterfamilie ute på Vågøya under drivjakt med dachs etter rådyr. Losen hadde stilnet så jeg var på utkikk etter hunden da jeg kom over mor og 2 barn på fiskejakt. Desverre lå både 300 mm og 500 mm igjen i bilen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-22 23:23:43
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor AF-S 70-200 f.2,8 VR G
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetIso 360 . Raw-Tiff-Jpeg
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger679
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Robin J.
Flott bilde av en vilter krabat. Hadde vært artig å sett dette med noe lavere kamerastandpunkt men det er jo ikke alltid man får velge det.......
MvhRJ
Terje S.
Jeg var desverre 8-10 m over Otern når bilde ble tatt. Det er kul umulig å være på samme høyde uten å være i båt på stedet jeg kom over dem. Men jeg trasker jevnlig i område der de holder til . Så det bli vel flere sjanser.
Kenneth K.
Artig bildet, det er ikke alltid du foroppleve det. flott bildet.

Mvh Kenneth Kristoffersen
John H.
Hei Terje
Enda et flott Oterbilde. Her har du fanget den i sitt rette element med sitt viktigste gjøremål; fange og spise. Fin komposisjon og perfekt eksponert.
John
Vegard L.
Artig at du har fanget oteren på brikka. Teknisk midt på treet, men absolutt severdige oterbilder.
Mvh Vegard
Ivar B.
Artig krabat dette. Skulle helst sett et lavere kamerastandpunkt, tror dette ville gitt et mer spennende bilde, men det er ikke hver dag man ser bilder av Oteren så akkurat det frisker opp. Fin positur på dyret, og den spiser og virker uforstyrret. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Bra arbeid Terje
Du har fått et bilde av en Oter i sitt rette miljø.
Jeg synes virkelig dette bilde var så bra at jeg vil anbefale dette.
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg synes ikke at dette holder mål teknisk, og jeg faller heller ikke for komposisjon og vinkel. V#2 har slått ''sprekker'' både her og der, så den gjør ikke bildet bedre, tvert imot. Jeg forstår at situasjonen var spennende, men jeg forstår ikke at bildet blir anbefalt på kritikken. Du har utrolig mye bedre enn dette.

vh ingebjørg
Arne J.
Slutter meg til siste taler, dette fremstår som en svært distansert og lite engasjerende avbildning. Påpekte tekniske mangler og spor av etterbehandling trekker mer oppmerksomhet enn motivet. Utvilsomt en fin opplevelse, men bildet formidler ikke et snev av den spenning autor ganske sikkert følte.

@j
Terje S.
Takk for kommentarer. Bilde er ikke teknisk bra da dette objektivet feilfokuserte. Objektivet er innsendt på reprasjon. Enig at det ikke er anbefalelseverdig.


Terje
L K.
Vel, jeg tror vel heller at det er fotografen som feilfokuserer her. Det å skylde på utstyret blir jo bare patetisk. Alle tar feilfokuserte bilder av og til. Ikke alt skal legges ut for kritikk. De bilder man velger å vise for andre speiler fotografens nivå. Du har ikke presisert at dette er et eksempel på et elendig objektiv, noe som heller ikke hører hjemme under bildekritikken. Altså må vi regne med at du står inne for dette bildet.

Jeg tillater meg å si dette fordi du ha en del gode bilder i portfolien din, men også fordi bildet er lagt inn ligger under hardcorekritikken. Ved å legge ut bilder på et så lavt nivå synker din anseelse i mine øyne. Eventuelt ''se hva jeg har sett'' holder ikke.

- lakris
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu