Yndlingshøna...Mette
Bildet er tatt i hønsegården
Utstyr
  • Sony digitalt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger97
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19261} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eskil O.

Er det noen som har gode råd om hvordan man får høner til å legge egg? Jeg kjøpte syv kyllinger i sommer men di har ikke begynt å verpe. To av kyllingene viste seg å være haner,,,, og man kan kanskje ikke forvente at haner skal legge egg,,,,men...... Kanskje jeg har kjøpt katta i sekken?
Tom A. T.

Angående yndlingshøna så må jeg bare si, hver sin smak. Dette er vel ikke rette forum å diskutere eggproduksjon, men siden du spør så kan jeg opplyse deg om at høner begynner å legge egg ved ca 17 - 20 ukers alder. De er avhengig av stabil temp på rundt 20 grader, rent vann og så må du fore med verpefor. Rett daglengde er også viktig. Om vinteren er det ikke tilstrekkelig med bare dagslys, men det må være kunstig lys i huset. Hvis du lurer på mer kan du sende meg en mail, så kan jeg forsøke å svare. Lykke til med produksjonen.
mvh forhenværende eggeprodusent Tom T
Avsluttet .

Morsomt motiv. Bildet ville vært bedre om du hadde brukt blitz. Du kan beskjære det mer i toppen. Og med stativ så blir det skarpere, men det vet du sikkert fra før.
Astrid H.
Eskil O.

T.A.T. Det var ikke akkurat meningen å diskuter eggproduksjon, var mer ment som en spøk. Man tar jo bilde av så mangt,så hvorfor ikke av ei høne?, og så har det vært en diskusjon på dotten om hva som ga seertall osv.... men takk for gode råd uansett.

A.H. Det var lite lys den dagen,så stativ hadde apsolutt vært en fordel,men blitz?.. ja kanskje.

Eskil.
Tom A. T.

Som man roper i skogen, får man svar.
mvh Tom T
Eskil O.

Ja, så sant så sant.

Eskil.
Arne S.

He he! Har sans for humoren! Er det sant at yndlingshøna Mette aldri er sulten? Arne
Eskil O.

AS.Jeg tror Haakon er en av dem som vet hva som skal til for å mette Marit.

Eskil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu