- Nygifte i kuling og gråver mens fotografen slit -
Sist helg var eg i bryllup der det var kuling og regn før og etter vielsen. Denne gongen ville eg ikkje vera fotograf, men bare ein gjest som fotograferte litt.
Eg prøvde å ta nokre bilde ute då det var ein kort regnpause, men mørket og vinden gjorde det vanskeleg utan ekstern blitz. Kaldt var det også for brudeparet. Bryllupsfotografen fekk ein tøff jobb ute. Men som faster til bruda var det gildt å vera gjest i eit flott bryllup med 91 gjester!
Bildet inngår i albumet ~ Diverse bryllaupsbilde ~ -
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EFS 17-55 f/2,8 IS USM
  • Brennvidde33mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/13s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger1249
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226326} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .

Hei Tone!
Syns dette var et artig bilde.En ser godt at det er skikkelig surt vær og sløret blåser godt i vinden.Liker også at det er tatt bakfra,det gjør det litt utradisjoenlt om det jo hadde vært litt kjekt å sett ansiktene deres i dette været hehe:-)Ser også fotografen som kaver ivei.Brudeparet får iallefall bilder som sikkert ikke de fleste andre har:-)Syns du formidler stemningen godt her og tross dårlig vær så er det gode farger også i bildet.
Hilsen Tone!
Ha en fin søndag!
Anne-Lise S.

Synes dette er artig! Liker hvordan du har fått frem været gjennom at brudens slør og hår blåser i vinden. Bevegelsesuskarpheten kler motivet og bidrar også til å fortelle oss dette. Antar at bruden er lykkelig nå, for ellers kunne dette, siden de går vekk fra kirken med ryggen til, også fortelle at bruden forlater hele bryllupet uten å ha blitt viet... Ser for meg en scene i en komedie her. Ergo har du fanget noe der fantasien også settes i sving hos oss som ser. Liker farger og lys.

Anne-Lise
Torbjørn K.

Veldig bra og annerledes dette, Tone! Liker godt hvordan du har fått frem den sure vinden med den lange lukkertiden. Jeg får inntrykk av at du også sliter med å stå stødig, siden bildet har en generell uskarphet (bra i dette bildet :-) Svært bra, Tone!

Torbjørn
Ivar B.

Dette var rett og slett et festlig bilde og en god situasjonsbeskrivelse. Her har du virkelig fått fram det sure været. Liker bevegelsesuskarpheten, humoren, energien og stemninga i dette bildet. Bra! Mvh Ivar.
Stig Børre E.

Hei Tone!
Dette var et friskt og annerledes brudebilde. Bevegelsen forsterker inntrykket
av drittvær. Morsomt.

StigB
Andreas S.

Hei.

Dette var et bilde fra virkeligheten ja:) Herlig hvordan du får fram det elendige været som virker skikkelig surt og kaldt! Et annerledes og bra bryllupsbilde:)

Mvh. Andreas D.
Odd E. k.

Hei Tone!

En hektisk situasjon med å få tatt bilde av brudeparet i den sterke vinden. Ikke noe lurt i å vente til alt ser ordentlig ut nei, her er det bare å knipse i vei og håpe på noen blinksludd. En flott fanget situasjon, der du også fikk et bilde som handlet om situasjonen. Skarpt etter forholdene Tone. Meget bra fanget!

Mvh

Odd E.
Hege J.

Morsomt øyeblikksbilde, Tone!
Du har lykkes i å få fram et bilde som underbygger tittelen din. Valg av lukkertid er med på å gi inntrykk av vind og rufsevær. Typisk rogalandsvinter, med andre ord.
Har ikke så mye mer å kommentere til dette, bortsett fra at jeg er glad jeg ikke var fotografen. ;-)

Mvh Hege
Tone A.

Tusen takk for alle kommentarar og gilde tilbakemeldingar.
Stor takk til Torbjørn som anbefalte bildet, det set eg stor pris på!
Det bles stiv kuling og regna litt, og det er rett at eg hadde problem med å stå i ro.
Brudeparet var nettopp her og såg på bilda mine og på dette bildet på dotten.
:) Tone
Avsluttet .

Jeg synes du mestrer det meste Tone, og dette synes jeg er et blinkskudd. 6. april 1974 gikk jeg også ut i fra kirken med min kjære, og her sitter vi den dag idag. Da hadde vi strålende vær, nesten sommervarme med sol ifra skyfri himmel.
Så totla eg meg vekk igjen, unnskyld:)

Det er noe helt spesiellt med brullyp, ikke bare i kirka, men spenningen er til å ta og føle på før vielsen, og så er det så godt når det er gjort og en kan feire med god mat etterpå:)

Nei, nå må jeg si noe om bildet:): Jeg synes du har truffet veldig bra særlig på bruden, brudekjolen er et veldigt fint blikkfang i bilde, og så er bildet så skarpt og fint akkurat der mens mye av det andre er litt uklart grunnet lukkertiden.
Det var vel bare å komme seg i hus, og bildet ditt ble bra og spennende. Idag har det vært grusomt med regn som du sier plasket på stuevinduene, og så fikk jeg hengt opp julestjerna + noe annet dill-dall lys. Et lys har vi også tent idag 1.søndag i advent.

mvh arild
Kjell Sigurd S.

Herlig! Du har fanget situasjonen på en utmerket måte ved bruk av lang lukkertid. Komposisjonen er bra, liker at du har med fotografen til høyre og bruden blir alikevel det naturlige midtpunktet. Her oser det skikkelig ruskevær. Anderledes, kreativt og fint utført.

Kjell S
Jan Frode A.

Det som jeg aller først la merke til, var hvordan bruden lyser opp i bildet. Ikke bare det å lyse opp, men også komposisjonsmessig så flott plassert i bildeflata.
Bildet gir inntrykk av en hufsete dag; regn og vind. Viden er med på å gi liv i bildet, det flagrer i klær og hår.
Videre liker jeg historien i bildet, der den fotograferende jenta bidrar masse. Jeg tror at et bilde som dette vil bli satt stor pris på i ettertid. En ting er oppstilte brudebilder, men noe helt annet er slike spontane situasjonsbilder som egentlig gir så mange minner i ettertid.
Et virkelig godt fanga øyeblikk, og et brudebilde med innhold.

mvh Jan Frode
Ann T.

Hei Tone - dette er et morsomt og anderledes brudepar bilde. Spontant og full av hyggelige detaljer. Bra fanget og fint at du så verdien i dette bilde etterpå!
Mvh. Ann
Steinulf L.

Fint'reportasjebilde'.
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg syns dette var et herlig forfriskende og annerledes brudebilde,
og eg vil anta også eit fint minne-bilde for paret.

Bra fanga av deg!

Mvh Inger Anne
Jorun Kristin N.

Hei Tone!

Dette var flott,
spesiellt enig med Inger Anne!

Mvh
Jorun
Tone A.

Takk til de siste for kommentarar og gilde tilbakemeldingar.
Bruda fekk jo regn i sløret som er eit symbol på lukke, men ho skulle nok hatt med paraply!
Nokre bilde fekk nok fotografen ute då det bare yra litt, og med ekstern blitz har ho sikkert fått nokre blinkskudd. Fotografen er mitt søskenbarn og også søskenbarnet til far til bruda.
Jan Frode: du har rett i at bruda lyser opp i bildet her, det var ho eg fokuserte på. Det vart nokre få bilde, men dette vart det einaste der bruda blei skarp der dei gjekk mot bilen. Objektivet mitt fekk regn på seg så det vart ikkje mange bilde eg tok. Og eg var litt i tvil om eg skulle legga det inn på dotten, men eg likte situasjonen så godt sjølv. Gildt at så mange likte bildet.
:) Tone
arvid k.

Ja det skal ikke være lett og være fotograf hehe, men liker jobben du har gjort, flott komposisjon og flott liv i bildet skarpheten og fargene er klare og gode, håper dem lever lykkeligt i alle sine dager :-)
Mvh Arvid K
Anders K.

Et veldig anderledes, men stilig brudebilde. Synes det er fine farger på bildet, og du får virkelig fram stemningen.
Mvh Anders.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu