Quiet Blue...
Et annet motiv fra Brunvatne februar -06, på myra der kulden var bitende.
Bildet inngår i albumet Blåtimen på Brunvatne - Februar 2006.
Utstyr
  • Canon Powershot S230 (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger345
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226830} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Avsluttet .

Rolig og fint bilde med nydelig blåfarge og fint komponert med den bøyde kvisten i forgrunnen.En kan formelig høre kulden gnistre:-)Veldig fint.
Hilsen Tone!
Stig B.

Nydelig blåfarge. Fin komposisjon der skogen så vidt titter fram i kulde-disen. Bra blåtime-fotografi som viser godt kulde. Likte godt plasseringen av kvisten i forgrunnen, nesten ingen mellomgrunn og deretter gjennomsiktig skog som bakgrunn.

Mvh Stig
Anne-Lise S.

Hjertelig takk for hyggelige tilbakemeldinger! :-)

Anne-Lise
Tore Arnt N.

Hei!vakkert bide,ser at det er kaldt her,fint utsnitt og fine farger på bilde,ha en fin vinter videre da:-)mvh
Eivind B.

Dette så margbitende kaldt ut.. så kaldt at det vesle treet i forgrunnen nærmest krymper seg under snøen. Tatt på samme sted som ''Silent Night.. '' kanskje? Utsøkte blåtoner. Mvh Eivind
Anne-Lise S.

Heisann! Bitende kaldt ja! Var like blå på hendene etter kort tid som du ser her.... ;-) He, he. Batteriet virka i alle fall ikke lenge. Ja, dette er tatt samme sted som Silent Night... bilde nr. 273880

Anne-Lise
Lars-Anders M.

Meget fin blåfage. Bra komp
L-A M.
Torgeir Pande B.

Flott vinterbilde dette! Kalde farger som gjør bildet enda bedre!

MVH:
Torgeir!
Stig Børre E.

Hei Anne-Lise.
Lekkert dette. Veldig fine kalde toner. Flott med disen som skiller
forgrunnen fra bakgrunnen på en delikat måte. Jeg syns du kunne gått tettere
på treet i forgrunnen. Plasseringen blir som det er nå litt merkelig, nesten midtstillt. Bedre om du hadde midtstillt det.

StigB
Anne-Lise S.

Takker og bukker og neier for kommentarene.

StigB: Hva mener du med ''Plasseringen blir som det er nå litt merkelig, nesten midtstilt. Bedre om du hadde midtstilt det''! Skjønner ikke hva du mener? Ville ikke gå nærmere her fordi dette er en myr med en bekk i front, skispor og urørt snø. Ergo...

Anne-Lise
Stig Børre E.

Hallo ja :-)
Treet/busken er det jeg sikter til. Er ikke helt fornøyd med hvordan det er plassert
i flaten.

StigB
Inger Anne Maritsdotter V.

Nydelig blåfarge, vakker og poetisk stemning, fin enkel komposisjon.

Kjølig vinterstemning, fint med tåkedisen i bakgrunnen.

Inger Anne
Anne-Lise S.

AHA! Det var det du mente ja, StigB! Bildet er beskjært. Jeg ønsket å få bartrærne i øvre del av bildet hele, og jeg tenkte plassering av buska foran noe mer mot høyre pga at jeg ikke er så veldig begeistra for midtstilte ting i et bilde. Synes ofte bildet da kan bli litt stramt, på en måte. Men ok. Kan være det ville fungert her? Takk for svaret.

Takk også til deg, Inger Anne, for tilbakemelding!

Anne-Lise
arvid k.

Samme blå fargen, lakkert. Tåka gjør stemningen, grenen i bilde gir liv. Kan bare si gratulerer med dette. Noe av det bedre jeg har sett av denne type bilder.
mvh Arvid K
G. Hanna W.

Liker godt et glimt av blåtimen!
Dette er harmonisk og deligkat!

Mvh G.Hanna
Tone A.

Hei
Dette er eit vakkert bilde der blåtonespelet gjer mykje for bildet. Ei kjensla av ro pregar bildet, der det snøtyngde treet i forgrunnen forsterkar inntrykket av mykje snø. Skisporet i bakgrunnen gir litt liv til bildet. Og det runde nedsøkket i snøen forsterkar det nedbøyde treet. ( Er det dette som er myr med bekk?) Difor ville eg hatt litt meir med på denne sida om du har, pga at då kjem treet meir til høgresida.
Frostrøyken gir eit mjukt uttrykk til bildet ,der den hyllar inn barskogen bak. Dette gir og fin dybde til bildet. Kva med ein versjon kor halve skogen blei kutta, slik at ein bare såvidt skimtar skogen og treet i forgrunnen med linjene bak kom meir fram?
Uansett eit vakkert fanga vintermotiv med lekre blåtonar! Eg kan anbefala ullhanskar som med avklyppte toppar.( Slike er også til salgs på Cubus med ein liten vott til å ta på fingertuppane når ein frys.)
:) Tone
Anne-Lise S.

Heisann til dere tre! Takker hjerteligst for kommentarene! :-) Ja, Tone, det tipset var et godt tips; med vantevottene! Reiste rett ut etter jobb den dagen da jeg tok bildene på myra, så var ikke vinterkledd på hendene akkurat... Trodde ikke det fantes steder der det var så kaldt akkurat da, siden sola egentlig skinner høyere oppe fortsatt (om enn du ikke ser det pga åsen der inne og disen). Bør vel ha det som standard i sekken denne vinteren, om kulda kommer engang da....

Anne-Lise
Hanne S.

Nydelig blå farge, man kan kjenne kulden og den kalde disen.

-Hanne.
Kenneth K.

Dette var utrolig bra dette bilde her syns jeg. Fine skarpe farger og en veldig fin stemning her. Dette minner meg litt om blåfjell på nrk. Hehe dette var vakkert. Veldig bra komposisjon her syns jeg. Det gjør seg med den tåka syns jeg. Bakrunnen var fin og. Vakkert


mvh Kenneth
Bjorn F.

Hei Anne-Lise. Flott komponert med fine blåtoner , synns at det snetunge tre er fint plassert i bildet,liker skogen som skimtes i bakgrunnen , tåka skaper en fin stemning og spenning i bildet. Litt usikker på skisporet i bakkant av treet.
Hilsen Bjørn.
Anne-Lise S.

Mange takk til dere! Flotte kommentarer!

Bjørn: Slik jeg opplever det skaper skisporet ikke bare et (hva skal jeg kalle det?) brudd i landskapets ro med ro i seg selv, men også en kontrast og liv til bildet. Men det er slik jeg ser det da... Interessant å høre din mening om det.

Anne-Lise
Avsluttet .

Hei,

Flott vinterbilde, samt det gir en trollsk stemning. Passe med blåstikk og eksp.

mvh
Tommy
Anne-Lise S.

Takk, Tommy! Fint å høre hva du synes fungerer!

Anne-Lise
Margrethe A.

For meg er dette bildet, med sin blå farge, nok å se på i timesvis. Man trenger ikke mer enn dette når det er så vakkert!

Disen i bakgrunnen gjør seg fryktelig bra, og dette må jeg si var enkelt, men uendelig vakkert.

Takk for kommentaren på mitt bilde også :)
Anne-Lise S.

Setter pris på kommentaren din, Margrethe! :-)

Mvh
Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu