Utstyr
  • Nikon Nikon D2X
  • Nikkor 12-24mm
  • Brennvidde12mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger980
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240397} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .
Artig bilde. Liker uttrykket på mannen. Det hadde vært gøy å se det i s/h også
Eivind B.
Herlig gatefoto som spiller på fengende kontraster; ung og gammel, trøtt og levende, stor og liten, understreket av perspektivet - bildet er knipset i barnets høyde. Enig med Anette i at S/H hadde vært tøft, men synes på mange måter at farvene bygger opp under historien om barnets evne til lek, hvor som helst, når som helst; Den gamle framstår allerede rimelig grå og farveløs, mens barnet sprudler både i uttrykk og farver. Et godt fanget øyeblikk! Mvh Eivind
Petter H.
Symbolikken i bildet er rett fram, men hardtslående.
Vi får håpe de unge generasjoner klarer å henge på de voksnes tilsynelatende blinde ferd inn i fremtiden. Men det er mulig hånden må strekkes ut til de unge, ikke handlevognen.
Avsluttet .
Bra og litt halvcoolt uttrykk på den unge, og akkurat passe laidback uttrykk på den gamle. OK gatedokumentasjon. Litt mere smell i kontraster/farger hadde gjort seg.
charlotte s.
likte dette veldig godt,som sagt før herlige kontraster
charlotte
Amund Blix A.
Knalltøft! Ønsker ingen svart/hvitt-versjon, her er fargene viktige.
Tommy må kalibrere monitoren sin, her er det nok farger og kontraster ;-)

Mvh

Amund
Bjørn J.
Det synes jeg også, Tommy sjekk skjermen din!
Avsluttet .
Ja denne slitne fylkeskommunale jobb-crt-skjermen er ganske slapp og mørk i kontrastene. Har observert det på egne bilder og - regner bildet blir noe helt annet når jeg kommer hjem til en vesentlig bedre skjerm (lcd). Så Blix har nok rett i sine antagelser!
Chr. G.
Storartet! Fargene stemmer, ingen sh versjon takk. Det lilla lyset i enden av gata står bra til ansiktsuttrykket på herren i frakk. Nyter den noe merkelige stemningen bildet formidler.
Rune S.
Meget bra gatefotografi i flott komposisjon. Fint uttrykk på gubben. Gutten virker å ha oppdaget fotografen, og ser kanskje ikke overbegeistret ut over turen. Fint perspektiv. Flott fanget!

Mvh
Rune S
Edvin S.
Et av de bedre jeg har sett på lenge, og denne må være i farger. De duse pastellfargede husene gjør susen som bakgrunn, og horisonten som forsvinner i disen. Selve motivet er så fullt av kontrast, og kontraster, med den grå gamle herren som drar handlevognen og knapt enser hvor han er, og barnebarnet som en fargerik motpol, levende og følger med i hva som skjer rundt dem.

Nydelig.

:: ~ Arne
Erik J.
Flott kontrast i drømmer/nærvær hos de to hovedpersonene, flotte linjer og italienske farger: jeg kan nesten smake den espresso gamlefar inntar i baren på neste hjørne. Veldig bra!
Steinulf L.
Pastellfargene leder tankene til sydligere land. Ubetalelige uttrykk. Meget bra.
Torild H.
Utrulig bra!

Lillegutt prøver å gjøre godt igjen, unnskylde, for bestefar, som bare strever målrettet fremover, med tanker om sin varme stue og en kaffekopp, og ikke kan ofre fotograf et blikk, et nikk engang.

Syns fargene gjør mye for bildet; kontrastene: klær i gråbrunt, blått og svart mot de varme pastellene på hus i bakgrunn.

Mvh Torild
Avsluttet .
Jepp, vesentlig mere smell både i farger og kontraster samt lysere her på min hjemmeskjerm ja.
Ann T.
Dette var godt observert. Bra kontakt med denne lille gutten som ser ut til å har det ganskje bra selv om bestefaren ville helst hjem og ut av det sure været. Likte dette.

Mvh. Ann
Bjørn J.
Hei
Takk for kommentarer, det var fint for meg at dere likte dette.
Cornelia T.
Hehe, morsomt bilde, fint uttrykk på både bestefar og barnebarn, liker bevegelsen i bildet idet bestefar er på vei ut av bildet, og at bakgrunne er mer uklar og fokusen i bildet ligger i det forreste partiet. Veldig fint.

_Lia_
Arne S.
Herlig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu