80 +
ABFK ''Fart'' 2007
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF-S 10-22 mm f/3.5-4.5 USM
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/22
  • Lukker10s
  • Filmtype(ISO400)
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger662
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244973} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Dag T.
En av de bedre i den kategorien, men jeg savner et eller annet til høyre. Det hadde vært topp med litt lys (og en hånd?) på dashbodet der.
Lars-Anders M.
Meget bra Odd Tore. Liker dette. Ok
Mvh
L-A M
Bjørn H.
Voldsomt suuug her. Dæææævvven, du må være en farlig sjåfør å møte :)

Tøft bilde, det tekninske sitter supert. Det Dag nevner med kanskje å skimte/ane en hånd på rattet hadde gitt det lille ekstra.

Bjørn.
Stig Børre E.
Knall!
Det som skiller dette fra lignende eksperimenter er at du har tatt med interiør og at interiøret med litt godvilje er skarpt. Flotte farger og fin følelse av fart. Syns komposisjonen også fungerer bra.

StigB
Øyvind A.
Bra, fint sug. Savner ei hånd på rattet.
Ø.
Anne-Lise S.
Dette ble utrolig bra! Så skarpt og lekkert inne i bilen, og med godt sug fremover i bildet pga lyslinjene. Et bilde jeg må studere litt i forhold til komposisjonen, rett og slett for å lære noe om hvordan den bør være når man tar et slikt bilde innenfra en bil i fart!

Anne-Lise
Ann F.
Gratulerer med 3.plassen i konkurransen med dette bildet!
Har du gjort noe med det siden sist? Jeg husker det ikke så mørkt og uten detaljer bl.a. på dashbordet t.h. Eller husker jeg feil.

Dag T's idé har faktisk noe for seg, men ha jeg ser nå, og ikke sist, er at jeg synes lyskrøllene t.v. for førersetet forstyrrer litt - uten at jeg har noen forslag til endring.

Mvh Ann
Erik J.
Dette var stilig (og et hakk mer futuristisk enn jeg er vant med fra deg)!
Flott plassering av elementene i et fint format. Spesielt gjør det seg med de skarpe detaljene på dashbordet, akkurat passe uskarpt med resten og fint med det helt svarte. Du lar visst aldri kameraet hvile - dette ser jo litt farlig ut!?
Tove L.
Hei Odd Tore,

Henger meg på Ann's kommentarer. Gratulerer med 3. plassen :-) Jeg syns også det ser endel mørkere ut på skjermen enn jeg husker det på fremvisern. Men du har kanskje gjørt noe med det med vilje? Syns dette er utrolig stilig og lever godt opp til temaet ''Fart''. Fargen på dasj bordet står også fint til skiltene i tunnelen. Et grafisk kult bilde :-)

Hilsen Tove
Erik J.
Hei Odd Tore!
Dette var bare råstilig, rene og pene linjer.
Mvh Erik
Tone B.
Hei Odd Tore,

Utrolig sug i bildet. Liker at du har tatt med en del av dash bordet - gjør at det skiller seg godt ut fra andre slike bilder. Her sitter både komposisjon og den teksniske gjennomføringen!

mvh Tone
Siri Elisabeth J.
Kjempe bilde!
Utrolig skarphet inne i bilen!
Blir sugd inn :-)

God helg og kjør pent!

Siri.

Steinulf L.
Hører motoren brøle på høyt turtall. Et bilde med skikkelig sug. Er du opptatt med å ta bilde, så kan du jo ikke ha hånden på rattet!-)
Odd Tore S.
Takk for medkjørende kommentarer og anbefaling!
Jeg er nok litt sløv når det gjelder å følge med på slikt, men den varmer ikke mindre av den grunn!!!
Jeg har god kontroll her, kamera på stativ godt fastspent med lastestropper mellom forseteryggene, og lettbetjent fjernutløser med kabel.
Opptaket er fra oktober i fjor.
Bildet er mørkere på høyre side enn det jeg husker og ønsket. Må sjekke når dette skjedde i prosessen. Jeg tok høyde for at ''kanonen'' på ABFK er nokså ubarmhjertig med å brenne ut høylys. Dette er den samme versjonen som ble vist der.
Steinulf,
motoren du hører brøle er den til han som kjørte forbi og nesten torpederte bilen som lå foran seg. Se bremselys og filskifte. Derav tittelen 80 +.
Odd Tore

Line Kristin W.
Wow, det ga skikkelig suuug! =:-O

Utfra thumbnailen hadde jeg laget meg en forestilling om en oppfinnerhakkespett med snodig hatt og turtellerøyne, så da dashbordet plutselig dukket opp ble jeg ulp... bilsyk!

Jeg vil ikke ha noen hånd på rattet, - da kunne en jo komme i skade for å tro bilen hadde en sjåfør! Med kontroll! Nei, nei!

Steintøft! Jeg blir mest bilsyk med sort bakgrunn! ;-)

- Line :-)
Bergliot E.
Et knalltøft bilde. Flotte spenstige linjer i bildet og en bra komposisjon. Skarpt til å være tatt under fart.

Bergliot:)
Sven-Erik N.
Dette var stilig og meget bra utført. Her hadde det vært artig å vite EXIF...

Sven-Erik :-)
Inger-Lise S.
Her er ikke bare sug, men dyktig utført. Lekre farger og jeg liker komposisjonen. Jeg savner ingen hånd, syns bildet er spennende. Hånden kan meget godt være og er trolig på rattet, bak det svarte partiet til venstre.
Syns du har klart å få en renhet i bildet som jeg ikke har sett ofte i slike motiver.Bra!

Inger-Lise
Ivar B.
Et motiv som mange har gjort hederlige forsøk på. Synes du har kommet meget godt ut av dette. Utrolig dybde og sug i bildet. Det som likevel hever dette utover normalen, er at du har fått med såpass mye av interiøret. Herlige farger! Mvh Ivar.
Espen A. I.
Elegant fremførelse av et nokså oppbrukt motiv. Dette skjærer seg gjennom det middelmådige grunnet knalle farger og en skarphet jeg ikke har sett innen denne sjangeren. Neonfarver er også medskyldig i at denne går rett hjem hos meg.

Espen
Odd Tore S.
Takk for flere hyggelige tilbakemeldinger!
EXIF-data lagt til. Dette opptaket er ikke resultatet av kjøring i grønn sone, men snarere en rekke prøver og feilinger.
På det originale opptaket er det føtter på pedalene, hånd på rattet, en overflod av ''cockpit''-lys, og godt synlig høyre del av dashbordet. Det ble nokså ''busy'', så jeg kuttet og forenklet litt. Jeg ser poenget med dashbordet, men det betyr start fra originalen igjen, og får vente litt.
Line,
mine erfaringer som bilsyk var at ikke noe var mer lettspydd enn bussturer i mørke, og toppen var passeringen av gamlebrua på Sundvollen.
Odd Tore
ingeborg w.
Fartsfølelsen er her, det er helt klart. Her er det lange lukkertider og høy fart. Jeg liker hvordan stripene kommer sammen der framme, så det ser ut som all kolliderer. Noe på høyresida på dashbordet hadde vært fint, men er ikke nødvendig.
Magnar B.
Artig … har prøvd meg på liknande ting, men utan å få det så bra til som dette. Likar linjene og suget + at du har fått med så masse av interiøret. At fargane i lysstripene stemmer med fargane inne i bilen er også eit pluss! Bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu