fiskerens solnedgang
Blir dete for klisjé/tamt/livløst? Eller kunne det ha fungert som illustrasjon etc.? God sommer folkens.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Kjell Sigurd S.

Sherlock-look :-) Synes dette var riktig så severdig jeg Ingebjørg. Nå er ikke jeg så opptatt av klisjé eller ikke klisjé heller. Motlyset gir en fin effekt og utsnittet passe stramt. Fine farger i bildet. Selg det til Scotland Yard da vel. Uansett bra!

Kjell S
Jan Inge K.

Synes dette fungerer svært bra, jeg, selv om jeg også tenker mer på Sherlock Holmes en på en fisker..
stellan k.

Aahhhh..det här är finemang Ingebjorg..En underbar silhuettbild av denna pip-rökare!
Gillas mkt !!

mvh/s
Robin J.

Veldig bra rett og slett. MvhRJ
John H.

Hei Ingebjørg.
Dette var jo veldig bra. Og ikke minst annerledes fra din hånd. Klisjeaktig?. Nei synest ikke det. Men jeg tenker ikke fisker. Så noe illustrasjonsbilde i Jakt og Fiske tror jeg ikke noe på. Så til bildet. Som nevnt, meget bra. Men så er vi jo ''ansatt'' her til å pirke litt da. Kansje litt livløst ja. Ville gjerne hatt mer fyr i pipa. Dessuten skjemmer brillene litt. Men utsnitt, format og komp sitter som et skudd, som vanlig.
Hade og god sommer til deg og
John
Tove H.

Fantastisk bilde! Herlig i motlys av mann med sjarmerende knott på hatten og med snadde! Flott komposisjon og utsnitt. Hadde vært tøft med mer fyr på snadden. Kan ikke se at det er en fisker, men pytt, pytt. Liker bildet ditt kjempegodt.
Mvh Tove
Torbjørn K.

Flott silhuettbilde, der ''glorien'' rundt mannen blir veldig bra. Jeg synes kanskje det blir litt vel trangt til høyre, men ellers er det ikke så mye å pirke på her.

Torbjørn
Helge L.

dette var kjempefint, nydelig profilbilde! Perfekt balansert mht lys/skygge syns jeg. Herlige fargetoner også.
H
ingebjørg fyrileiv g.

Jøss, så artig at det falt i smak. Jeg forstår at dere ikke ser at det er en fisker. Det var meningen å få med fiskestanga og snella også, men det klaffet ikke her. Lua har han selvfølgelig kjøpt i Skottland. Mer futt i pipa hadde som dere sier vært greit. Takk for kommentarer!

-ingebjørg
Avsluttet .

Klisje eller ikke,liker man det så liker man det:-)
Liker lyset og fargene,fargene er ikke for sterke og lyset lager fint omriss av fiskeren som jeg er enig i likner på Sherlock Holmes hehe.
Et fint bilde i denne sjangeren som er litt ulik deg:-)
Hilsen Tone!
Ann T.

Dette likte jeg :-)
Assosiasjoner med Sherlock Holmes med en gang! Artig og bra utført silhuett bilde.
Mvh. Ann
Espen A. I.

Ha! Skotslig stemning, veldig bra og fint gjennomført bilde. Litt trangt noen steder, ellers ypperlig glorie du får fram med solstrålingen. Synes dette var et fint og stabilt hopp vekk fra dine ellers så gode makrobilder. Artig med forandring!

Espen
Roger K.

Hei hei, Ingebjørg!
Denne her kan du så absolutt være godt bekjent av. Minner nok om en fyr ved navn, Sherlock Holmes. Kjenner meg nu litt igjen om jeg trekke bort pipa der jeg stå og sniker på ørreten eller laksen i noen nattetimer. Det er ikke så mye å pirke på her må jeg si. Det som måtte være går mest på smak da hos meg. Ikke sikker på om den glorien tiltrekker meg akkurat.

Mvh RK
Anne-Lise S.

Dette har jeg sett på flere ganger, og jeg fascineres av motlyset som ligger som en glorie rundt den flotte silhuetten her, og av bakgrunnen med disse vakre fargene. Skulle ønske der var litt mer røyk opp fra pipa, og at de små prikkene av insekter (?) ikke var tilstede, men ellers et svært godt portrett med fin positur, detaljrik og flott!

Anne-Lise
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for flere kommentarer!

Ja, det kan vært fint å vise flere sider.

Roger - uten glorie frykter jeg at det kunne blitt temmelig gjengrodd i mørke partier. -Og det er kanskje litt vanskelig å få til et motlysbilde uten.. !?

Anne-Lise - knotten hadde jeg faktisk tenkt over selv før nå. Den var veldig nært innpå den kvelden. Personlig plager meg den ikke (så lenge den ikke forsyner seg av meg), så jeg satser ikke på noe pirk-kloning..


-ingebjørg
Stig Børre E.

Jepp - fungerer utmerket dette.
Komposisjonen er god og lyset tegner fine konturer rundt mannen.
Savner de samme konturene rundt pipa - da hadde det blitt perfekt.

StigB
Avsluttet .

Stemningsfullt bilde!

Likte veldig godt motivet, og fargetonene. Veldig bra!

Hilsen Anja :o)
Pål A.

Hei Ingebjørg
Syns dette var utmerket! Kjempeflott siluett med gullkant rundt. Nettopp det at personen på bildet er innrammet av en ''gullkant'', gjorde det lille ekstra i dette tilfellet. Flott motlysbilde!
Hilsen Pål
ingebjørg fyrileiv g.

(en forsinket) takk til de tre siste..

Stig B - Jeg er enig ang. konturene rundt pipa. Heldigvis er det litt der, noe som er redningen for min del.

Pål - så hyggelig at du er innom et ''gammelt'' bilde. Takk!


-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu