Krabbeedderkopp
Krabbeedderkopp med fangst. Den kan skifte farge for å gå i ett med omgivelsene. Denne sitter på en plante med gule blomster. Den har 8 øyne som sitter på et trekantet ''ansikt''.
Bildet inngår i albumet I min hage -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-29 20:32:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Panasonic DMC-LX2
  • -
  • Blenderf/4
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger465
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274154} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Spennende bilde! Ser aldri sånt i hagen min jeg :(
Fint utsnitt og skarpt. Likte dette :)
Wenche J.

Tusen takk Hans Erik for fin tilbakemelding:)
Jeg trodde heller ikke at jeg hadde alt dette rare i hagen min før jeg begynte å fotografere. Da plutselig ble jeg merkelig følsom for alt som rører på seg og nyskjerrigheten min har ingen grense:):):)
Mvh Wenche
Ann Kristin S.

Kjempebilde, selv så stygg og slem den gule er. Heldige vi som rusler rundt i hagen med kamera og får øye på slike små skapninger. For min del har jeg aldri sett så mange insekter som i sommer.... og selv så stygge de er, så har de noe vakkert ved seg.
Mvh Ann Kristin
magne f.

Hei Wenche!

Spis eller bli spist, naturen er arena for kontinuerlig dramatikk. Flott levert igjen. Litt av et knippe makrofotos du har servert oss i sommer. Bildet er ikke sylskarpt, men dybdeskarpheten er imponerende til tross for f4, og dramatikken gjør det til et godt bilde. Flott fanget :)

Magne.
Avsluttet .

Meget bra bilde av en krabbeedderkopp med bytte. Bra skarphet og bra farger. En fin diagonal i bildet. Dette bildet er ikke tatt i Norge(?) er min påstand, og det er definitivt ikke en M. vatia. Kroppsformen til M.vatia er mye rundere, bakkroppen har ikke tuberkler (utvekster) som denne har. Her er et brukbart bilde av en M. vatia: bilde nr. 177658 Når det er sagt, M. vatia kalles på engelsk for ''flower spider'' fordi den som oftest sitter på blomster. På norsk kalles den nå kameleonedderkopp, p.g.a. evnen til å skifte farge.
Wenche J.

Ann Kristin, Magne og Stein, tusen takk for flotte tilbakemeldinger. Jeg er så glad for at dere liker bildet av disse småkrypene. Jeg finner nye rare kryp hver dag og det er hyggelig og godt å vite at dere følger med:)

Stein, tusen takk for viktig informasjon. Jeg ser klart forskjellen på fasongen på denne og den du henviser til. Dessuten bor denne lille krabaten i Sør-Thailand. Jeg legger ved en versjon til, men bare for å vise hvordan den ser ut forfra. (Mektig smalt skarphetsplan)
Der se man også klørne klart på den ene foten. Det hadde vært interessant å vite hva den heter. Jeg fjerner tittelen fra bildet:):):)
Mvh Wenche
Avsluttet .

WOW! Bilde #2 er også meget bra, artig med utvekstene på hodet. Har ikke sett denne før, så det er nok en art fra mer tropiske områder. M.vatia er en mer nordlig art
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu