Nightmare
Høsten er tiden for skumle historier og fortellinger som svir i margen. Når mørket senker seg er det lett å sette fantasien i sving, og la svetteperlene komme fram i pannen. Vi vet ikke alt, og tenk på alt vi ikke vet....
Bildet inngår i albumet Humor & Galskap -
Utstyr
  • Canon 350D
  • Tamron AF 18-200mm F3.5-6.3
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetUkjente krefter..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger246
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Espen R.

Hei Ronny
Virkelig i det mørke hjørnet for tida:-) Halloween og greier... Tøft og intenst uttrykk, hvor du har gjort en bra jobb. Flotte detaljer i bildet.
vh
Espen
Avsluttet .

God kveld,

Veita fanden om jeg tørrr og kommentere dette bilde av deg selv. Hold jo på og drite på meg når jeg åpnet det!! Får nå ikke håpe jeg får mareritt om deg i kveld!!!

Stilig bilde. Men jeg hadde gjort følgende. Senterert det helt, samt beskjært mye oppe, kanskje under luggen.

mvh
Tommy
Ronny A.

Heisann, og takk for kommentarene:-)
He he, Tommy, håper da du ikke får mareritt;-) Når det gjelder utsnittet, ville jeg at hode skulle komme ut av mørket. Derfor måtte det være så mye ''luft'' rundt, etter min smak da;-)
Morsomt å gjøre seg selv så stygg at man kan skremme fanden
på flatmark:-))))
Ronny
Egil S.

Huff!
Et grøssende skummelt bilde.
Jeg håper inderlig jeg slipper å møte denne fyren i høstmørket.
Synes dette er glimrende. Du imponerer i flere sjangere!

Mvh.
-Egil
Monika Frisvold V.

Hjelp... Ronny
er det slik du er når du står ute med radaren?
Da kjører jeg herved alle turer over fosenhalvøya :))))
Jeg må si at du imponerer meg med dine bilde....
Dette synes jeg ble meget bra.... Hva blir det neste?
flink du...
mvh monika
Stian H.

Hmm, er du virkelig så stygg? For all del, IKKE heng dette på veggen, og slett ikke i stort format. Gi det heller til noen som skylder deg penger, eller til en bedriten nabo som krangler om ett tre e.l. Hva med å lime en slik poster på bordkledninga... tipper hvert eneste katteskinn i bygda ville skygga banen når de så det skarpe blikket, og neppe stoppet før de møtte hav...Tror jeg tar ett på ekornforinga mi, kanskje jeg blir fri ekorndreperne for evig tid :-)

Spøk til side; synes du har gjort et bra stykke arbeid, og ikke minst utviser du mot ved å portrettere deg selv på en slik måte.

Spennende lys som fremmer rike detaljer. Utsnittet vet jeg ikke helt jeg heller, får en følelse av det var meningen det skulle være midtstilt, men det er litt mer luft til venstre... Du lyktes med å få ansiktet til å komme ut av mørket, skummelt!!!

Stian
Avsluttet .

Her er det bare å henge seg på godordene, tørr jeg noe annet? (ler)

Meg bra jobba her, du trakterer flere sjangre.


Hilsen
Arne
Marcus B.

Du har verkligen fått dig själv att se genuint farlig ut här. Jag vill inte möta dig i en mörk gränd när du ser ut så. Jag kommer att tänka på Jack Nicholson när han hugger sig genom dörren med en yxa i The Shining och skriker ''HERE'S JOHNNY!!''. Bra Ronny!

Mvh
/Marcus
Ronny A.

Hei, og tusen takk for alle bemerkninger til bilde:-) Morsomt å prøve litt forskjellig innen foto, kan ikke la det være uprøvd;-)
Ronny
Tove H.

Her opplever du et mareritt, ja, svetten pipler og angsten biter. Skikkelig skummelt utseende du har fått til! Torde nesten ikke åpne bildet nå før jeg skal legge meg... Men svært vellykket bilde, så det er sagt. Artig at du prøver nye sjangere og er på god vei ut av båsen. Hva blir det neste, tro? Stå på!
Mvh Tove
Raymond T.

Det er nesten som jeg må spørre om alt er bra oppe i Meråker? Det ene bilde skummlere en det andre. Det første som slo meg er at dette lignet svært på han i filmen The Shining. Fått limt inn ei dør rundt deg her så tenker jeg det ikke er langt unna. Stilig bilde dette også.

Mvh Raymond
Eva Marie P.

Huff....dette er creepy....
Godt laget, med at bakgrunnen er sort og det eneste som viser er ansiktet. Det gir en skremmende effekt. KREATIVT
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu