Radiokaffe
Bildet er til en annonse for P4´s morgensendinger under headingen: ''En god start på dagen.''
Utstyr
  • Nikon FM3a
  • 50mm, 1.4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeFujifilm Reala 100
  • Nei
  • AnnetLydbølgen er lagt på digitalt i etterkant fra en illustratorfil.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger617
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_25242} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Carsten S.

Morsomt ide. Fotomessig syns jeg kaffekanne er lit flat. Kaffe er bare en sort flek. Mye luft mellom koppen og kanne. Men, siden der til en annonse er der sikkert tat hensyn til tekst.
Øivind E.

Takk for kommentaren! Jeg driver faktisk å jobber med denne annonsen akkurat nå, så alle kommentarer mottas med stor takk. Komposisjonen er laget med tanke på plassering tekst og logo. (rød) Ser man for eksempel at kaffestrålen er en lydbølge? Jobber litt med det akkurat nå. Prøver å finne den rette balansen mellom kaffestråle og lydbølge.
- Øivind
Carsten S.

Ja, ja, så få du billig input/korreksjoner. Dette er jo 'foto.no og' ikke 'grafill.no' ;)
Avsluttet .

Jeg syns du ser kaffe''bølgen'' veldig bra ! . Luften er bare bra i henhold til at du skal fylle det ut med tekst, vis du ikke skulle det hadde det gjort seg med så mye luft det er nå . I det hele tatt et meget bra reklamebildet .
Tom B.

Jeg synes det fungerer alledeles utmerket.
Stemningen er vel ikke nettopp preget av ''hyggelig morgen'' til det er den for grå/mørk. Det er muligens ikke viktig heller.
Ellers (sa han pirkete) er jeg enig at du kan legge inn en svak refleks i kanna, og - tro det eller ei - det irriterer meg at kaffeskåla er litt skeiv (det sier vel mer om meg enn om bildet...).
Dette er ikke en offisiell tilbakemelding fra mmi - kun en privat oppfatning ;) Kanskje vi burde teste serien før den lanseres ??

TomB.
Øivind E.

Kommentarene strømmer på. Veldig bra! Jeg har henta ut litt mer refleks i kanna. Det fungerte bra. (Det fantes litt refleks på det høyoppløslige bildet som jeg forsterket.) Ellers er dette en grafisk løsning som skal gli inn i en helhet i en større kampanje. Derfor er bildet i duotone. - Øivind
Carsten S.

TB: er du sikkert at den er skeiv? Tror nesten at ubalansen mørkt/lys oppe gir denne intryk. (?)
Skulle kanskje vente med å rette på det intil teksten er på plass.
Øivind E.

Jeg er ikke helt sikker på hva TB mener med at kaffeskåle er skeiv. Selve kaffen ligger litt skeivt inne i kanna i og med at man heller ut kaffen. Jeg har ikke gjort noe med bilde utenom å legge på lydbølga, så det er kun moder jord og hennes elskverdige gravitasjonskraft som spiller inn. Skulle forresten gjerne vist en versjon med teksten, men jeg får ikke lagt inn flere bilder.
Erlend M.

Stilig! Kjempegod idé! Synes nedre del av bildet er perfekt, mens på den øverste delen mangler det liksom noe..
Kjell Ove H.

Som for eksempel hånda som holder kanna? Ellers et artig bilde og en særdeles god ide.
Jeanette L.

Morsomt!!
Men jeg ville også hatt med en hånd som holder kaffekannen.
I og med at bildet er så blått, blir det også
veldig kjølig. Ikke det man forbinder med ''en god start på dagen''.
Men ideen er veldig god!!
Jeanette:-)
Thale B.

Ser ut som kaffen kommer ut på nedsiden av hellekanten???
Øivind E.

Tuten på kanna er faktisk så langt nede. Så ''kaffelydbølgene'' kommer riktig ut i forhold til denne kanna.

Kjøligheten i bildet vurderes. Men jeg må ta hensyn til at det er en større kampanje, og at alle bildene er tenkt å kjøres i samme tone.

Takk for kommentarer! :D
- Øivind
Erlend M.

Jeg liker den kjølige blåfargen!! Skulle gjerne sett mer av kaffekanna. Kanskje kunne du også byttet den ut med en hvit, som matcher koppen?
Tom B.

Det jeg mente (og som vrengte fantasi fremdeles ser) er at skåla under koppen ser skeiv ut. Enten at den står skjeivt eller at det er en billig variant som litt uheldig ut av forma. Men - dr#t i det, det er vel bare jeg som er opptatt av sånne skrullete ting.

TomB.
Kenneth S. T.

Det første jeg la merke til er at kaffeskåla er skreiv....
Nils L.

Bra bilde til formålet. Litt mye kontrast gjør at kanna og koppen blir an anelse anonymisert. Lydbølgen funker bra, men kan nok overdrives for å få frem budskapet tydeligere ved første øyekast. Kaffestrålen er ikke skeiv, (har sjekka) men ser slik ut p.g.a. etpar andre vinkler i bildet. Personlig synes jeg at bakgrunnen blir for hard, for lite ''koselig''. Utstrålingen av varme uteblir, litt uheldig da det oftest vil hjelpe til å gi en mer positiv opplevelse av reklamen. Iakttageren skal vel ønske seg inn i situasjonen med P4 og kaffe?
Mvh Nils
Mikkel C.

Brabra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu