mot toppen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_408334} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ivar B.
Det er en vakker fjellnytelse av Kolåstinden? Bildet er klassisk oppbygd med fin lagdeling av linjer og lysspill i fjellsiden. Lysspillet i breen under toppen er viktige detaljer for bildet. Synes kankje skyene er en tanke for grått presantert.Bildet er vakkert og fenger selvsagt en fjellentusiast, men som fotografi har det kanskje en for svak "stoppeffekt" til at det fenger over lengre tid. Er det den toppen jeg tror det er, så kan jeg berette at jeg tragisk nok ikke har vært der. Mvh Ivar.
Fred S.
Du har selvsagt helt rett, Ivar; det er Kolåstinden. Litt forbauset over at du ikke har vært der, da, fjellmann som du er, og med et etternavn som jeg "automatisk" forbinder med Ørsta. Dessuten har du jo nettopp vært på Liadalsnipa, det er ikke langt unna.
Men Kolåstinden er vel mer interessant som skitur-topp, da, og dette er fra turen dit i april, vel nede i dalen under brefallet igjen. Jeg er ellers enig med deg i vurderingen av bildet; har "sittet" på det en stund, og har vært i tvil om jeg skulle legge det ut, men det vokste litt etter at vi kom tilbake fra Helgeland, og jeg fant ut av bildene derfra var en skuffelse...

takk for kommentar .

vh fred
Per Einar G.
Jeg liker tonerekken som er presentert i bildet og ellers som Ivar sier oppbyggingen. Det er også intressant å studere den nærmeste sneskavlen som bukter seg oppover.
Urørt og samtidig utfordrende terreng, så "mot toppen" var en passende tittel.
Tror det kunne virket ytteligere fengene mot en sort bakgunn.

Mvh
Per E.
Fred S.
takk for kommentar, Per Einar

vh fred
Hanne Kristin A.
Jeg blir også lett fenget av slike fjellbilder .
Synes du har fått et fint lys inn her som fremhever snøskavlene , og artig med rekken av mennesker som nesten er på toppen.
Ellers enig i at himmelen var litt for grå , men jeg likte bildet ditt.
Mvh. Hanne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu